Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o poradę

czy nosze rajstop t o wiocha?

Polecane posty

Gość proszę o poradę

Czemu 'gwiazdy' noszą gołe nogi? Rajstopy sa passe?

Gość proszę o poradę
??

Gość proszę o poradę
nikt nie wie:)

Gość mkjkjak
Po prostu nikt się nie zastanawia nad takimi bzdurami

Gość proszę o poradę
większe bzdury tu bywają zwłaszcza na ciążowym laski poginają zima na gole nogi to pytam

Gość a co cie to obchodzi
ich nogi ich sprawa

Gość proszę o poradę
Izabello, ale po co? Rajty są brzydkie czy jak? Jak ubiorę się np na Sylwestra w rajty to znaczy, że jestem wieśniara?

Gość a co ty jesteś małpa
i wszystko małpujesz od jakiś pseudocelebrytów? aż żal :o

Dziwne spostrzeżenie. Ja zazwyczaj widzę kobiety z pierwszych stron magazynów akurat w pończochach i czasami rajstopach. Nylon zawsze podkreśla urodę kobiecej nogi w przeciwieństwie do gołych nóg.

Gość Tylko ja (facet)
Nawet nie masz pojecia kobieto, jak faceci lubia kobitki w rajstopach. Noga wyglada lepiej i jest bardziej ksztaltna. Nie przejmuj sie celebrytkami, badz soba. Masz ochote swietnie wygladac, nos rajstopy. Ja ogolnie lubie sie na swoja zone patrzyc, gdy jest w spodnicy i rajstopach, szczegolnie gdy sie tak fajnie swieca i sa mile w dotyku :-) pozdrawiam.

Gość proszę o poradę
nie kopiuję "gwiazd" bo byłabym chyba nienormalna by poganiać w śniegu o gołych nogach jak Doda :) Mi tez rajty wydają się bardziej eleganckie niż goła stopa, ale jednak większośc nosi rajtopy w spraju

Gość majkaula
dziwne, że niby nie chodzą w rajstopach. Prezcież wszystkie te sławne blogerki noszą właśnie rajstopy i to są takie zazwyczaj oryginalne rajstopy takie jak te http://shushu.pl/dodatki/rajstopy-asos Więc w sum ie to raczej modne jest ;)

Gość proszę o poradę
też nie wiem czemu nie noszą ale na fotach z pokazów czy innych premier zawsze poginają na gołe nogi No chyba, ze rajstopy same w sobie są częścią kreacji. x Blogerki ubierają się raczej codziennie a nie wyjściowo

Gość Mar_Lenka
Co do tematu - przeciwnie: to gołe nogi są nieeleganckie! Nawet w co lepszych firmach dress code zabrania odsłaniania nóg bez rajstop. Rajstopy nigdy nie będą passe i zawsze i wszędzie do spódnicy/sukienki będą milej widziane.

Ja kocham pończochy :) z daleka wyglądają jak rajstopy i co z tego? Jak mówiła moja nauczycielka obsługi konsumenta - prawdziwa dama to i przy 25 st założy. Nawet cieniutki tak bardzo, że niemal ich nie czuć.

Gość proszę o poradę
Mała Mi x no własnie też zawsze mnie uczono, ze noga nie powinna być goła. Dlatego z wielkim zdziwieniem patrzę na fotki różnych DOD z gołymi nogami na śniegu.

Myślę, że bardziej chodzi o to, że gołe nogi prezentują się lepiej na zdjęciach i dlatego gwiazdy unikają rajstop.

Gość proszę o poradę
pewnie jest tak jak mówisz, ale mnie aż oczy bolą i zęby szczękają :)

Gość Doświadczony przez życie
Nie tylko z gołymi nogami ale i z gołymi tyłkami. Popatrz ile amerykanskych "gwiazd" nie nosi bielizny. Skoro nie wiedzą do czego służą majtki, to tym bardziej nie znają rajstop. Ja osobiście wolę kobiety w pończochach.