Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahdgdh

Hormony. diane 35

Polecane posty

Gość jahdgdh

Witam :) Kończę właśnie pierwsze opakowanie DIANE 35 (do końca 2 tabletki i przerwa). Zażywam ponieważ mam trądzik (testosteron w górnej granicy normy).Na razie nie ma absolutnej poprawy a wręcz jest jeszcze gorzej ( bardzo bolące gule, ropne i cała twarz w zaskórnikach a trądzik mam grudkowo krostkowy) nie dość że paskudnie wygląda to tak okropnie boli że budzę się w nocy. Czy to jest normalne przy pierwszym opakowaniu? Kiedy to się unormuje? Błagam pomórzcie! Nie mam już siły .. ciągle walcze.

Gość zielony krolik
Ostatnio byla afera z diane 35, ze bardzo podwyzsza ryzyko wystapienia zakrzepicy i bodajze w USA po iluś tam zgonach kobiet wycofano ten lek ze sprzedazy. Jak widać u nas wciąż sie go stosuje. Radze poprosic lekarza o zmiane leku na bezpieczniejszy, nowszej generacji.

Gość miesiąc to za krótko na
Efekty! Weź jeszcze 2 listki i wtedy zobaczysz czy będzie jakaś poprawa. W kraju,w którym mieszkam lekarze nie zgadzają się na podawanie Diane przez dłużej niż 3 miesiące,ja po tym czasie dostałam Yasmin.

Gość diane 35
jest wycofana juz z Francji, Holandii, Belgii wlasnie po stwierdzonych ZGONACH!!!!