Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana464

nie mam czasu na sen!! :/

Polecane posty

Gość niewyspana464

Witam wszystkich! Mam takie pytanie: czy ciągłe niewysypianie się może być niebezpieczne? Sypiam od 3 do 5 godzin na dobę. Studiuje i mam dużo nauki, dlatego prawie codziennie uczę się do 2-3 w nocy, do tego muszę rano wstawać. Przez cały czas jestem strasznie senna, prawie codziennie boli mnie głowa. Ostatnio zdarzyły mi się silne zawroty głowy nocą, po prostu obudziłam się i cały świat strasznie mi wirował, do tego ból głowy. Do tego jem bardzo nieregularnie i dosyć monotonnie. Czy taki tryb życia może być niebezpieczny? Co wprowadzić do swojej diety aby wzmocnić organizm?

Gość mozemozemoze
snu Ci kobieto nic nie zastapi a dodajac do tego twoj styl zycia jeszcze bardziej pogarszasz sytuacje,no obys tylko nie leciała jeszcze na jakims speedzie czy cos tam,zainwestuj troche w siebie ,sa rzeczy wazne i wazniejsze,musisz znalezc troche czasu ktory przeznaczysz tylko na sen bo sie wykonczysz,do tego jakies witaminy ,najlepiej w zdrowej zywnosci,ale w zyciu studenciaka to rzadkosc ,dotleniaj mozg idz na spacer na swierze powietrze ,teraz jest orzezwiajace bo jest śnieg i dosc zimno ,odetchnij troche od nauki ,daj sobie troche luzu,bo doprowadzisz sie do takiego stanu ze zapomnisz o nauce leżac w szpitalu wycieńczona ,a wszystko co sie w tej chwili z toba dzieje wskazuje ze jestes na dobrej drodze do tego

Gość niewyspana464
Przepraszam, że tyle razy dodałam ten temat, ale cały czas pisało że błąd a wkońcu wszystko dodało :/ Używek żadnych nie stosuje, ale z tym snem ciężko. Dobrze że święta będa to może trochę odpoczne. Muszę się wziąść za siebie ale nie wiem jak.

Gość mozemozemoze
dokladnie,a swoja droga jestes kobieta ,a w tym przypadku zarywanie nocek od razu staje sie widoczne,podkrążone oczy,szara ,przezroczyta cera,rozmyte spojrzenie,sucha skora i cała gama innych przypadłosci .

Gość niewyspana464
Tak, mam straszne szaro-niebieskie cienie pod oczami, do tego jestem blada jak trup... staram się pić soki typu kubuś, ale efektu nie widzę. W weekendy staram się iść wcześniej spać, ale bardzo często ból głowy mi nie pozwala. Muszę coś z tym zrobić.

Gość mozemozemoze
zrób sobie maseczke ze startej marchewki + olej +miod ,moja siorka taka robila i cera po tym jest ladna oliwkowa ,tylko ponoc nie mozna z tym przesadzisz bo twarz stanie sie pomaranczowa,chodzi tu chyba o czestotliwosc stosowania

Gość lesia254
Dziewczyno sen jest konieczny... Do mozemozemoze twarz czy ciało jeżeli ma kolor pomarańczowy to zn.ze organicznym nie przyswaja karotenu maseczka z marchwi naszpikowanej chemia nie pomoże musi się wyspać i odpowiednio odżywiać polecam PAX Forte człowiek sie wysypia w krótkim czasie i nie czuje się zmęczony jest bezpieczny, gdyż jest naturalny poczyhttp://vipgroup.pl/articles.php?tPath=12taj.. Co do ładnej cery , suche dłonie ładne włosy i nie tylko polecam olej, Golden Drop który zawiera OMEGA 3 dzięki swoim właściwościom pomaga zabezpieczyć zawarta w pożywieniu wit C która jest niezbędna oraz wit z grupy B pocierając donie staja się gładkie, ładniejsze ,pijąc jedna łyżkę dziennie poprawiamy swój organizm,nadaje sie do smażenia i surówek ,ma smak masa..