Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witajcie! jestem tu nowa. Moje cykle miesiączkowe są ok. 31 - 32 dniowe, ostatnio w lutym okres mi sie trochę spóźnił. 3 dni temu między mną a moim chłopakiem doszło do seksu, mieliśmy zabezpieczenie, był to 21 dzień mojego cyklu i wydaje mi się, że miałam już dni niepłodne, aczkolwiek teraz nie jestem do konca pewna. Byliśmy zabezpieczeni, ale chłopak po zdjęciu prezerwatywy pieścił mnie jeszcze palcami i boję się, że mógł mieć trochę spermy na palcach. Czy możliwe jest w tym wypadku zapłodnienie? Dzień później dostałam bólów podbrzusza, tak jak na okres (powinnam go dostać 27 - 29 marca). Proszę o pomoc!

Gość a skąd my mamy
wiedziec, czy doszło do zapłodnienia???? skoro ty sama nie wiesz

nie mówię, że macie wiedzieć, tylko czy było to możliwe. Choć jestem prawie pewna, że owulację miałam w zeszłym tygodniu. Z tego stresu już nic nie pamiętam.

Gość miska10
hej.mi kres spoznia sie 3 dni.cykle mam 28 dniowe.raczej regularnie.w dni plodne kochalismy sie bez zabezpieczenia.wylicz ylam dni plodne na nternecie.robilamtest tydzien po wynik negatywny.teraz czekam i nie wiem czy znow po wtorzyc.

Gość no i co w związku
a od kiedy to test robiony tydzień po jest wiarygodny? tak samo jak liczenie dni płodnych w internecie, a 3 dni to nie jest spóznienie

jak masz wątpliwości, to jest takie coś, jak test ciążowy my nie jesteśmy jasnowidzami.

ból podbrzusza? to zapewne okres Ci sie zbliża ... haha! Objawy ciązy nie występują po tygodniu nawet, a tu mowa o jednym dniu hahaha. Dzieci ...

Gość miska10
jestescie tak proste i beznadziejne ze szkoda czasu na pisanie z wami.same gowno wiecie a sie madrujecie.

Gość miska10
a czasem 3 dni spoznienia to duzoi nieraz oznacza ciaze.tak mialam z 1 dzieckiem.

Gość miska10
a ktopisal o bolu podbrzusza ja sobie nie przypominam.czytaj dziewuszko uwazniej.

Gość miska10
nie bede znizac sie do t wojegopoziomu prosta krowo.