Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wawawawawawahuytuy

pieknie umalowane dziewczyny na ulicach

Polecane posty

Go艣膰 wawawawawawahuytuy

dzis w 1 sklepie widzialam 3... ladny makijaz, szczegolnie usta i twarz-puder dobrany idealnie... uczesane jakby od fryzjera a jednoczesnie takie "normalne" na luzie... i te rz臋sy... kruczoczarne, ale widac, ze malowane czy to henna taka>>>??? pikenie to wyglada...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wawawawawawahuytuy
juz nie mowiac o ciuchach... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze
haha czaje,no widzisz wszystko idzie zrobic tylko niestety kasa do tego tez potrzebna,pewnie taki puder ktory jest idealnie dobrany nie kosztuje 20 ziko do tego tona korektorow ,br膮zerow ,rozswietlaczy ,bazy po podklad ,super maskara ,delikatny cien,r贸偶,pomadka blyszczyk:p teraz juz chyba nie brzmi tak optymistycznie,pewnie gdyby takim kobiet膮 zabrac ten make up bys ich nie poznala ,ale fakt- dobry makijaz i przede wszystkim nie przesadzony jak to zazwyczaj bywa to polowa sukcesu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malowankaaaa :)
mozemozemoze- Pieprysz od rzeczy, nie trzeba mie膰 kasy jak b艂ota, 偶eby wygl膮da膰 dobrze. Nieststy kwestia dobrego makijazu to nie zas艂uga drogiego fluidu czy innych kosmetyk贸w, ale wprawy i umiejetnosci. Ja u偶ywam podk艂adu za nie ca艂e 10 z艂 (INGRID) a makija偶 mam idelny, zawsze ktos mnie pyta jakiej firmy mam podk艂ad. Trzeba 膰wiczy膰, 偶eby doj艣膰 do wprawy i tyle.

Udost臋pnij ten post

oczywiscie uzywa艂am tez podk艂ad贸w z g贸rych pu艂ek i efekt wcale nie by艂 lepszy. Kwestia dobrania odpowiedniego podk艂adu, ale nie trzeba wclae placi膰 niebotycznych kwot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze
cmalowankaaaa - kazda dziewczyna sadzi ze jest pieknie umalowana ,nie wazne czy jej twarz rozni sie kolorem od szyi i dekoltu o 3 tony ,czy rzesty nie wygladaja jak skrzydla motyla i kipi膮 od tuszu,gdyby bylo inaczej te kobiety by sie poprostu tak nie malowa艂y .nie twierdze ze ty wygladasz zle bo jak mi to oceniac skoro Cie na oczy nie widzia艂em ? ale wyjdz na ulice i spojrz trzezwo na wiekszosc mijajacych Cie kobiet -chyba si臋 najzwyczajniej w swiecie nie widza,naszczescie coraz czesciej widac i kobiety z gustem ,ktore postrafia o siebie zadbac,duza role w tych metamorfozach ma moim zdaniem 贸wczesne przebicie internetu,wieczna nagonka na tapeciary solary etc.Swoja droga,taka z ciebie dama ,a bluzgasz jak szewc ,widocznie skoro Cie natura raczy艂a obdarzyc umiej臋tnoscia robienia pieknego make upu to zabra艂a co nieco z innej dziedziny,odnosnie kolejnej wypowiedzi ,ze faceci sa mniej zadbani niz kobiety - twoja opinia ,ja sie z nia nie musze zgadzac,nie tylko dla kobiet tworzone sa kosmetyki ,偶ele pod prysznic ,perfumy i cala gama innych produkt贸w przeznaczonych specjalnie dla mezczyzn ,a to chyba swiadczy o coraz wiekszym zapotrzebowaniu na te kosmetyki,widocznie ty autorko trafiasz na samych niechluj贸w kt贸rym sie nie chce ruszyc dupska z rana i sie wymyc,troche zadbac o siebie,moge ci podac prosta sytuacje, ja- po kazdym oddaniu moczu ide myc swoje przyrodzenie,a wiekszosc kobiec czesto nawet nie raczy sie podetrzec.Mniejusza z tym ,co kraj to obyczaj ,nawiazujac do tematu - tak coraz wiecej jest pieknych kobiet.Basta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador golota
no akurat ja widze roznice miedzy podkladem miss sporty za ok 12 zl a maybelline ok 40zl ten pierwszy sie zle rozsmarowywal i nie chcial wchlonac no i miss sporty ma wybor chyba 2-3 kolory a maybelline tyle ze trzeba troche czasu poswiecic na dobranie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ererrrrttty
a ja mam tak膮 skore ladn膮. ze w ogole podkladu nigdy nie uzywalam i nie uzywam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 femina nina
mozemoze dobrze prawi. Pe艂no jest kobiet "pomazianych", w ich mniemaniu zajebiscie - dla innych ju偶 mniej :) 呕eby da膰 sobie rad臋 z podk艂adem za 10 z艂 trzeba mie膰 naprawd臋 nieskaziteln膮, normaln膮 cer臋, bez przebarwie艅, bez "niespodzianek". Ja np mam mieszan膮 i niestety podk艂ady z ni偶szych p贸艂ek si臋 nie sprawdzaj膮..W dodatku maj膮 taki sk艂ad, 偶e zapychaj膮 i tylko szkod臋 robi膮. Tak samo tusze - je艣li kto艣 ma naturalnie g臋ste i d艂ugie rz臋sy to ma藕niecie zwyk艂ym tanim tuszem ju偶 b臋dzie ok. A zauwazcie, 偶e teraz modne s膮 przed艂u偶ane rz臋sy a tak偶e dziewczyn stosuje sztuczne. I ja nieraz zazdroszcz臋 kobiet膮 na ulicach, 偶e wygl膮daj膮 nieskazitelnie ale zgadzam si臋, 偶e to kwestia wprawy zar贸wno w makija偶u, jak i czesaniu. Ja niestety nie mam tyle czasu, 偶eby doj艣膰 do perfekcji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm no no
mozemozemoze - Ty chodzisz z tymi kobietami do 艂azienki i sprawdzasz czy si臋 podcieraj膮 czy nie, czy sk膮d tak膮 wiedz臋 posiadasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drapaczka
wcale nie trzeba kasy zeby dobrze wygladac kiedys wydawa艂am duze sumy na kosmetyki,mozna znalesc pere艂ki wsr贸d tych tanich,fluidu nie uzywam odk膮d zacze艂am stosowac kwasy ,toniki na kwsach robione samodzielnie cera nie do poznania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drapaczka
polecam wam strone Zr贸bSobieKrem pl maj膮 tam duzo naturalnych kosmetyk贸w.peelingi,glinki,kwasy do kupienia i robienia z nich krem贸w,tonik贸w st臋偶enie wybieramy same jest tam duzo przepis贸w jakie proporcje dac trzeba ja na pocz膮tku kupi艂am kwas mlekowy za 8 z艂 i rozrobi艂am z wod膮 przemywam tym twarz i cera poprawi艂a sie niesamowicie nie bojcie sie ze nazwy sa dziwne i ze sobie nie poradzicie przejrzyjcie uwaznie wszystko jest tez forum o tej stronie dziewczyny polecaja i radz膮 sobie,ja polecam z tej strony kwas mlekowy,peeling ze ska艂y wulkanicznej,glinke bia艂膮 i co najwazniejsz ceny sa niskie jak na tak dobre produkty i naturalne np peeling ze ska艂y kosztuje 3,99 za 50 gram

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 femina nina
drapaczka, jesli ju偶 to wol臋 biochemiaurody.pl :) My艣la艂am nad tonikiem z kwasami ale teraz nie zakupi臋, bo uzywaj膮c ich nalezy unika膰 opalania, a ja tylko czekam a偶 b臋dzie cieplutko, 偶eby nabra膰 koloru. Wi臋c pewnie na jesie艅 spr贸buj臋 :)

Udost臋pnij ten post

mozemozemoze- ale si臋 zap臋dzi艂a艣 :D Przeczytaj jeszcze raz o czym ja napisa艂am, bo ty zjecha艂a艣 z tematu po mistrzowsku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze
malowankaaa- huehuehue raczej ty przeczytaj ,bo chyba mnie myslisz z kobieta? a czy wchodz臋 z kobietami do kibla ? na to nie trzeba patrzec - to czuc! pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna wredna piepka
jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy smiac sie czy plakac... zamiast geby bejcowac to moze ksiazki czasem poczytajcie, bo byki takie walicie ze moje oczy sie wstydza jak to widza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze- :) :) :)
to trzeba czuc LOL :) Ps. Jestem kobieta i tez myje sie po kazdej wizycie w toalecie. Moj maz rowniez ;)

Udost臋pnij ten post