Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawawawawawahuytuy

pieknie umalowane dziewczyny na ulicach

Polecane posty

Gość wawawawawawahuytuy

dzis w 1 sklepie widzialam 3... ladny makijaz, szczegolnie usta i twarz-puder dobrany idealnie... uczesane jakby od fryzjera a jednoczesnie takie "normalne" na luzie... i te rzęsy... kruczoczarne, ale widac, ze malowane czy to henna taka>>>??? pikenie to wyglada...

Gość wawawawawawahuytuy
juz nie mowiac o ciuchach... :(

Gość mozemozemoze
haha czaje,no widzisz wszystko idzie zrobic tylko niestety kasa do tego tez potrzebna,pewnie taki puder ktory jest idealnie dobrany nie kosztuje 20 ziko do tego tona korektorow ,brązerow ,rozswietlaczy ,bazy po podklad ,super maskara ,delikatny cien,róż,pomadka blyszczyk:p teraz juz chyba nie brzmi tak optymistycznie,pewnie gdyby takim kobietą zabrac ten make up bys ich nie poznala ,ale fakt- dobry makijaz i przede wszystkim nie przesadzony jak to zazwyczaj bywa to polowa sukcesu

Gość malowankaaaa :)
mozemozemoze- Pieprysz od rzeczy, nie trzeba mieć kasy jak błota, żeby wyglądać dobrze. Nieststy kwestia dobrego makijazu to nie zasługa drogiego fluidu czy innych kosmetyków, ale wprawy i umiejetnosci. Ja używam podkładu za nie całe 10 zł (INGRID) a makijaż mam idelny, zawsze ktos mnie pyta jakiej firmy mam podkład. Trzeba ćwiczyć, żeby dojść do wprawy i tyle.

oczywiscie uzywałam tez podkładów z górych pułek i efekt wcale nie był lepszy. Kwestia dobrania odpowiedniego podkładu, ale nie trzeba wclae placić niebotycznych kwot.

Gość mozemozemoze
cmalowankaaaa - kazda dziewczyna sadzi ze jest pieknie umalowana ,nie wazne czy jej twarz rozni sie kolorem od szyi i dekoltu o 3 tony ,czy rzesty nie wygladaja jak skrzydla motyla i kipią od tuszu,gdyby bylo inaczej te kobiety by sie poprostu tak nie malowały .nie twierdze ze ty wygladasz zle bo jak mi to oceniac skoro Cie na oczy nie widziałem ? ale wyjdz na ulice i spojrz trzezwo na wiekszosc mijajacych Cie kobiet -chyba się najzwyczajniej w swiecie nie widza,naszczescie coraz czesciej widac i kobiety z gustem ,ktore postrafia o siebie zadbac,duza role w tych metamorfozach ma moim zdaniem ówczesne przebicie internetu,wieczna nagonka na tapeciary solary etc.Swoja droga,taka z ciebie dama ,a bluzgasz jak szewc ,widocznie skoro Cie natura raczyła obdarzyc umiejętnoscia robienia pieknego make upu to zabrała co nieco z innej dziedziny,odnosnie kolejnej wypowiedzi ,ze faceci sa mniej zadbani niz kobiety - twoja opinia ,ja sie z nia nie musze zgadzac,nie tylko dla kobiet tworzone sa kosmetyki ,żele pod prysznic ,perfumy i cala gama innych produktów przeznaczonych specjalnie dla mezczyzn ,a to chyba swiadczy o coraz wiekszym zapotrzebowaniu na te kosmetyki,widocznie ty autorko trafiasz na samych niechlujów którym sie nie chce ruszyc dupska z rana i sie wymyc,troche zadbac o siebie,moge ci podac prosta sytuacje, ja- po kazdym oddaniu moczu ide myc swoje przyrodzenie,a wiekszosc kobiec czesto nawet nie raczy sie podetrzec.Mniejusza z tym ,co kraj to obyczaj ,nawiazujac do tematu - tak coraz wiecej jest pieknych kobiet.Basta

Gość labrador golota
no akurat ja widze roznice miedzy podkladem miss sporty za ok 12 zl a maybelline ok 40zl ten pierwszy sie zle rozsmarowywal i nie chcial wchlonac no i miss sporty ma wybor chyba 2-3 kolory a maybelline tyle ze trzeba troche czasu poswiecic na dobranie

Gość ererrrrttty
a ja mam taką skore ladną. ze w ogole podkladu nigdy nie uzywalam i nie uzywam

Gość femina nina
mozemoze dobrze prawi. Pełno jest kobiet "pomazianych", w ich mniemaniu zajebiscie - dla innych już mniej :) Żeby dać sobie radę z podkładem za 10 zł trzeba mieć naprawdę nieskazitelną, normalną cerę, bez przebarwień, bez "niespodzianek". Ja np mam mieszaną i niestety podkłady z niższych półek się nie sprawdzają..W dodatku mają taki skład, że zapychają i tylko szkodę robią. Tak samo tusze - jeśli ktoś ma naturalnie gęste i długie rzęsy to maźniecie zwykłym tanim tuszem już będzie ok. A zauwazcie, że teraz modne są przedłużane rzęsy a także dziewczyn stosuje sztuczne. I ja nieraz zazdroszczę kobietą na ulicach, że wyglądają nieskazitelnie ale zgadzam się, że to kwestia wprawy zarówno w makijażu, jak i czesaniu. Ja niestety nie mam tyle czasu, żeby dojść do perfekcji :)

Gość hmm no no
mozemozemoze - Ty chodzisz z tymi kobietami do łazienki i sprawdzasz czy się podcierają czy nie, czy skąd taką wiedzę posiadasz?

Gość drapaczka
wcale nie trzeba kasy zeby dobrze wygladac kiedys wydawałam duze sumy na kosmetyki,mozna znalesc perełki wsród tych tanich,fluidu nie uzywam odkąd zaczełam stosowac kwasy ,toniki na kwsach robione samodzielnie cera nie do poznania

Gość drapaczka
polecam wam strone ZróbSobieKrem pl mają tam duzo naturalnych kosmetyków.peelingi,glinki,kwasy do kupienia i robienia z nich kremów,toników stężenie wybieramy same jest tam duzo przepisów jakie proporcje dac trzeba ja na początku kupiłam kwas mlekowy za 8 zł i rozrobiłam z wodą przemywam tym twarz i cera poprawiła sie niesamowicie nie bojcie sie ze nazwy sa dziwne i ze sobie nie poradzicie przejrzyjcie uwaznie wszystko jest tez forum o tej stronie dziewczyny polecaja i radzą sobie,ja polecam z tej strony kwas mlekowy,peeling ze skały wulkanicznej,glinke białą i co najwazniejsz ceny sa niskie jak na tak dobre produkty i naturalne np peeling ze skały kosztuje 3,99 za 50 gram

Gość femina nina
drapaczka, jesli już to wolę biochemiaurody.pl :) Myślałam nad tonikiem z kwasami ale teraz nie zakupię, bo uzywając ich nalezy unikać opalania, a ja tylko czekam aż będzie cieplutko, żeby nabrać koloru. Więc pewnie na jesień spróbuję :)

mozemozemoze- ale się zapędziłaś :D Przeczytaj jeszcze raz o czym ja napisałam, bo ty zjechałaś z tematu po mistrzowsku.

Gość mozemozemoze
malowankaaa- huehuehue raczej ty przeczytaj ,bo chyba mnie myslisz z kobieta? a czy wchodzę z kobietami do kibla ? na to nie trzeba patrzec - to czuc! pozdro

Gość panna wredna piepka
jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy smiac sie czy plakac... zamiast geby bejcowac to moze ksiazki czasem poczytajcie, bo byki takie walicie ze moje oczy sie wstydza jak to widza

Gość mozemozemoze- :) :) :)
to trzeba czuc LOL :) Ps. Jestem kobieta i tez myje sie po kazdej wizycie w toalecie. Moj maz rowniez ;)