Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amoze zrob

jak powstrzymać się od.....

Polecane posty

Gość amoze zrob

jedzenia słodkiego.... ciągle obiecam sobie ze nie jem odchudzam sie a gdy tylko przychodzi wieczor wcinam co idzie.... chipsy słodkie....

Gość ludzie trochę kultury
nie da się, mam to samo:) wlasnie pije piwo i wcinam chipsy:D

Gość amoze zrob
no wiem ze cieżko jest ...chipsy kuszą kuszą, ale może wkoncu zobi się już niedługo cieplo a nie chce miec zimowej oponki przez te wszytskie smakolki... niby nie jest zle mam 53 kg i 163... 10 miesiecy temu miałam cesarke a 4 lata temu urodziłam synka.... nie wiem chyba przestane chodzic do sklepu i kupowac te rzeczy albo kupie sobie kłodke na lodowke

Gość ludzie trochę kultury
to spoko, możesz sobie pozwolić po wymiarach, które podalas, ja zresztą tez 170/55 wiec nie jest żle:D

Gość amoze zrob
ale ja mam za duzo w pewnych miejscach :P tylek i brzuch a pokusa silniejsza niz wszystko :)

Gość malutka100000
Da się! Jedz regularnie w ciągu dnia, najlepiej coś słodkiego zjeść z rana jak już koniecznie musisz. Ja też uwielbiam chipsy i słodycze ale trochę silnej woli i nie jem codziennie. Wiem że wieczorem jak ma się spokój, dziecko śpi to wszystko lepiej smakuje, można też spróbować robić sobie samemu dietetyczne wypieki ale czekolady nic nie zastąpi ;) zamiast chipsów wcinać pistacje zawsze to zdrowsze ale naprawdę trzeba się umieć ograniczyć. Ja sobie wcinam kilka razy w tygodniu te świństwa ale za to codziennie ćwiczę i trzymam wagę pod kontrolą ;) dzisiaj zjadłam dziecku kilka kinderkowych czekoladek bo miałam chcicę ale za to ćwiczyłam przez godzinę.

Gość ,.,.,.,.,.,.,.,.,
a jedzta sobie i dupy niech rosną:D

Gość nie jedz i tyle
silna wola

Gość amoze zrob
hmm ja jem tak : rano 2 kromki chleba z masłem i np szynka serem pomidorem roznie, pozniej obiad normalny nie jakis dieteteycznyi kolacja ale nie zawsze ..... pije tylko wode, nie pije kawy ani herbaty....

Gość malutka100000
Mało jesz, powinnaś jeszcze jeść 2 przekąski pomiędzy głównymi posiłkami np. jabłko, jogurt, jakieś ciacho zbożowe. Nie wiem spróbuj jeść częściej i zobaczysz czy nadal masz dużą ochotę na słodycze bo może w tym tkwi problem. Ja jem co 2-3godz coś i mnie tak nie ciągnie do słodyczy.

Gość dsfsdfsd
Być w domu i nie zjeść tego co jest, jeśli ma się ochotę? To nie do zrobienia. Lepiej jest nie kupić, za to zrobić coś co spowoduje że poczujemy zastrzyk energii np wieczorami chodzić na siłownię. :)

Gość mecz jest w tv
tez mialm ten problem ze slodkim i z objadaniem sie wieczorami kiedy pizze sobie zamawialam :( powidzialm dosc teraz jem co 2-3 h ostatni posilek o 17 a pozniej jzu nic nie jem bo mi sie nie chce jesc. Polecam ten sposob.

nie mam w domu:) znaczy słodycze już teraz mam, bo mnie nie ruszają, ale był czas, że nie było nic - chłop kupoał sobie sam i nosił w plecaku, a chipsów i innych słonych, którym nie mogę się oprzeć nie kupuję

Gość malutka100000
No właśnie najlepiej nie kupować to nie będzie kusiło, ale z drugiej strony jak masz chcicę na czekoladę to łatwo zjeść mase innych rzeczy żeby zagłuszyć tą nagłą zachciankę a w rezultacie można zjeść więcej kalorii itp ;)

chcice to miewam jedynie w okresie przed okresem i wtedy nie ma co z tym za bardzo walczyć,. a na co dzień to sączę kefir;)

Gość z palmą wielkanocną
tez tak mam najprościej nie kupować to połowa sukcesu