Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona2013

Zaręczyny

Polecane posty

Gość zawiedziona2013

Witam, mam nietypowy problem... W grudniu chłopak powiedział mi że planuje zaręczyny, że mam być gotowa w każdej chwili bo nastąpi to najpóźniej w naszą rocznicę (w lutym)... Ponadto powiedział, że ma już pierścionek zaręczynowy i na dowód pokazał mi nawet kawałek pierścionka i pudełko... Od tego czasu przy każdej możliwej okazji sugerował mi że to już, po czym zwyczajnie się naśmiewał że się nabrałam... w rocznicę już byłam pewna że to ten dzień bo tak mi wcześniej mówił, bardzo się starałam na ten dzień, a on znów mnie nabrał... jest już koniec marca, mija 3 miesiące od jego zakupu o którym mnie poinformował a z jego strony dalej nic nie ma... Jestem bardzo zawiedziona bo od grudnia mając wiedzę że ma ten pierścionek czekam na ten dzień z upragnieniem, a on ma z tego ubaw... Co o tym sądzić?? :(

facet sobie z ciebie drwi :/ powiedz mu ze go kochasz a potem ze zartowalas, ciekawe jaka bedzie mial mine

Gość chciankan
jajca sobie robi niech spada

Gość .wredna jędza
Jak jeszcze raz będzie Cię wkręcał, to nie ciesz się, tylko powiedz "kochanie, przystopuj, bo widzę, że nie dorosłeś do podjęcia poważnych kroków w tym związku. Ochłoń, przemyśl, odłóż to w czasie, bo póki co tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie powinnam się zgodzić."

Gość wredniucha101
ale seks oczywiście jest

Gość kiskakiikk
jesli to nie prowo to mnie zatkało :O mega palant i w sumie to cie podziwiam ze mu do dupy nie nakopalaś bo ja bym po takim żarcie dostała poprostu dzikiej furii i chyba bym go zabiła, poważnie, skąd ty bierzesz cierpliwosc do takiego dupka :O no ale skoro już ją masz to może z nim szczerze pogadaj, zapytaj czy go to naprawde bawi i powiedz że ciebie to rani i że zachowuje sie jak bys nie była dla niego wazna.

Gość lolllllzzz
ja bym się wqrwiła 🖐️

Gość szakalakas
jak bym na twoim imejscu nie robiła nic ale jak się w końcu zdecyduje to bym poprosiła o miesiąc do namysłu... :D

Gość wredniucha101
jakie to upokorzenia niektóre idiotki będą znosić, byle tylko się nazywało że są w związku - żałosne!

Gość gfrtrte
wygląda jak prowo. ale jeśli naprawdę istnieje taki palant, to wiesz co Autorko? nie czekaj na te zaręczyny. jak będzie wkręcał, że to już to też jakoś specjalnie nie reaguj. a jak już się oświadczy to powiedz "tak" a za chwilę "żartowałam". i niech spada. jaja sobie z Ciebie robi.

Gość zawiedziona2013
Rozmawiałam z nim o tym zaraz po rocznicy czyli miesiąc temu... Powiedziałam że mnie rani, że sprawił mi przykrość, że na prawdę marzyłam o tym dniu i wiele innych rzeczy, ale do tej pory nic nie zmienił :/ Nie zniosę kolejnych upokorzeń dlatego chyba najwyższy czas zebrać się w sobie i to skończyć

Gość dokładnie a w dodatku
ja piernicze, jak możesz??? Jak możesz pozwolic sobie na to, żeby on cię tak traktował? czniac jego i pierścionek, jak można nie miec nic dumy w sobie??????

pomine to,co juz zostalo powiedziane, bo ten czlowiek albo jest niedojrzaly albo ma Cie gdzies i to bardzo x pewne rzeczy po prostu sie robi, kto w ogole mowi cos takiego jak - kupilem pierscionek i bede sie oswiadczal - rozumiem jakby sie zwierzyl kumplowi,ale Tobie?! juz to powinno ci dac sporo do myslenia. jak ci sie chce,to poczekaj i powiedz mu uroczyste :"nie", ale normalniej by bylo olac goscia,bo on nawet po tym jask mu powiedzialas,iz cie to rani, totalnie olal ciebie, a ty nic... szanuj sie chociaz Ty sama

Gość kiedys tam...
byłam zareczona 2 razy,teraz jestem z facetem 5 lat bez zareczyn i jest super,na wszystko przyjdzie czas