Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasolka1665

Tabletki, a odchudzanie

Polecane posty

Gość Fasolka1665

Hej, hej ;) chciałabym zrzucić trochę przed wakacjami. co mi polecicie? Niestety preparaty dodawane do wody typu aqua slim odpadają ;/ są obrzydliwe w piciu Które z powszechnie dostępnych w aptekach środków możecie mi polecić? Niesety mam niedoczynność tarczycy, co automatycznie zmniejsza efekty odchudzania :/

Gość Fasolka1665
Czyżby nikt nic nie wiedział? :(

Gość Fasolka1665
?

sądzisz, że gdyby takie preparaty były skuteczne po ulicach chodziłyby grube kobiety? jedyną receptą na zrzucenie zbędnych kilogramów jest mniej jeść i więcej się ruszać.

Gość Fasolka1665
No i tak robię Ale w przypadku niedoczynności tarczycy wszystko idzie 10 razy wolniej :/

Gość konwaaaaaa
Polecamy ci dobrze przemyślaną dietę (najlepiej przy pomocy dietetyka, zwłaszcza, jeśli masz problemy zdrowotne) oraz ćwiczenia fizyczne.

Gość gość
doskonałym wyborem dla mnie były tabletki slimcea mimo, że był to mój pierwszy zakup i nie mogę go z niczym porównać. Niczego innego nie brałam. Tabletki Slimcea działają doskonale pomagając osiągnąć w krótszym czasie efekty odchudzania. Sama mam dietę, która zasilona tabletkami jest łatwo utrzymywana i skuteczna.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.