Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Nienawidzę męskich łiłek.

Polecane posty

Moje ostatnie doświadczenia z facetami dały mi wiele do zrozumienia. Spotykałam się równocześnie z exem i innym frajerem. Krótki opis: -Ex- niezbyt romantyczny, zdecydowany, stanowczy, w łóżku wie czego chce: jest jednocześnie odrobinę wulgarny, ale zarazem czuły, spełnia moje zachcianki, a ja jego, pomysłowy, zero wstydu i skrępowania. Frajer-romantyczny, spokojny, cichy :O lubi się przytulać i całować nadmiernie, w łożku: za bardzo delikatny, za wiele słodkości, zero ordynarności...jednym słowem męska cipka :D Mój ex przy nim to mistrz w łożku... Nigdy nie zwiążę się z jakimś poukładanym frajerem, nie cierpię przesadnego romantyzmu, cukrzenia...zrozumiałam, że mój niegrzeczny ex mimo, że tyle łez przez niego wylałam to byłam z nim najszczęśliwsza i przeżyłam cudowne chwile :)

Gość a frajerzy
to dlatego, ze spotykaja sie z toba, czy jest jeszcze jakis powod?

jak to z kilkoma? Zaledwie z dwoma w tym z exem, z którym nie byłam razem, więc teoretycznie bylam wolna :)

Chciałam mieć porównanie i dwa razy przespałam się z tym frajerem. wystarczyło by ocenić sytuację i wyciągnąć wnioski :)

Gość Trnity Wiśniewska
na pewno jestes facetem, kazda kobieta nie lubi byc pomiatana w lozku, ja mam kulture i obyczaje, w lozku tylko wloz wykmij i na tuym mkoniec ! zadnych ruchow kopulacyjnych

Gość rtretety
nawet w łozku mu nie pasowałas bo i tak caly czas dupczy inne:D:D ciebie chyba tylko z nudow popychał :D:D