Gość MartaMartam Napisano Marzec 22, 2013 Cześć dziewczyny i kobietki ;) Mam do sprzedania kremy (konkretnie dwa) Diora. Oryginalne kremy Diora przeciwzmarszczkowe, naprawdę skuteczne. Możecie spokojnie poczytać na forach opinie na temat kremu. Całkowita nazwa kremu: CAPTURE R60/80 (Creme Reparat On Rides. Ultimate Wrinkle Restoring Creme. Dior). Kremy są nienaruszone, pięknie pachną i są warte swojej ceny. Cena rynkowa to ok. 200-350 zł. Kremy dostałam od kolegi, który miał dostęp do kosmetyków Dior, dostałam je w prezencie. Niestety ten piękny prezent nie okazał się trafiony, ponieważ nie mam JESZCZE ...zmarszczek :) Nie chcę by kremy się zmarnowały, a nie mogę ich używać ze względu na to,ze mozna sobie buźke zniszczyc stosując kremy przeciwzmarszczkowe nie mając zmarszczek ... Jeśli jest któraś z Was zainteresowana ,mój email: mgoleba@onet.eu ZAPRASZAM ! Cena, jaka proponuje to 150zł, do negocjacji! Zalezy mi na sprzedazy :) Pozdrawiam! I zapraszam do kontaktu. Marta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach