Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie za pozno na faceta dzieci

czy kobieta 27 letnia ktora nigdy nie miala chlopaka moze jeszcze znalezc meza

Polecane posty

Gość kurdebela
po błonie sie zorientuje

nigdy nie zakochalam sie z wzajemnoscia. mysle ze po 28 r juz dam sobie spokoj, bo majac na karku 30 to juz nienormalne szukac pierwszego chlopaka:( jak beda mnie wtedy postrzegac ludzie ?

Gość diament1122
może i jesteś jedną z porządnych,nie martw sie kiedyś znajdziesz to co powinnaś albo jeszcze wiele nie smaków przejdziesz,ale życze powodzenia

Gość diament1122
nie martw się kimś tylko martw się o siebie i żyj tak by było tobie dobrze

Gość Angelika27
Ja też mam 27 lat i nikogo nie miałam.

Gość monumentalny
nie przejmujcie sie ludzmi, robcie tak zeby wam było dobrze, tak jest najlepiej, normalny facet a nie ograniczony debil nie zrobi z tego zadnego halo, tego sie trzymajmy, co za pochlastane czasy, zeby ktos sie czuł gorszy od innych z tego powodu

Gość Angelika27
ja się nie czuje gorsza:)

Gość diament1122
może i sam bym chciał takie kobiety poznać

Gość Marta,23
ja mysle ze jak nie powie facetowi (np z inneg miasta) to sie nie kapnie... po jakiej blonie??? a to 27letnia mentalna dziewica nie moze sie bawic wibratorem? ja sie tak pozbyłam blony i moj pierwszy partner nie wiedzial ze jest pierwszy:)

Gość monumentalny
i tak trzymaj, nie ma sensu czytac wypocin z tego forum, bo tu az sączy sie jad

Gość dgfhhgfdsgd
sprzyadałby sie tym dziewczynom jakis ogarniety facet a nie pierwszy ruchacz z okolicy, za duzo juz tych samotnych matek i rozwodek

Gość SZUKAM TAKIEJ JAK TY
Gdzie mieszkasz?

Gość Marta,23
moze poporstu zmien adres,przeprowadz sie...zcznij wszsytko od nowa...nie masz zobowiazan meza,ani dzieci....jestes wolna,mozesz wszsytko:) zamnkiesz ten etap samotnosci,poznasz nowych ludzi....poszuaksz nowej pracy i poznasz swoje nowe oblicze:) ja tak mialam 19lat bylam zakompleksioną dziewczyną ze zloego domu...wstydzilam sie bardzo..patologia,bieda.,i duzo niefjnych wspomnien... niskie poczucie wartosci i tlumiana zlosc. Wyjechalam na studia,poszerzylm horyzonty,nikt o mnei nci nie wiedzial...otworzylam sie na ludzi,zawiazalam przyjaznie z chlopakami,nauczyclams sie wykorzystywac swoje atuty.I nikt z osob ktore mnie otaczją nie wie jaka niesmiala,zakompleksiona i zamnknieta bylam w tamtym zyciu:)

:(

Gość pfjpejpw
o matko jakie pranie mózgu jej zrobili - toć 27 letnia dziewczyna po studiach pewnie ledwo ze 22 lata i ma nikogo nie znaleźc bo nie spotkala faceta z którym by poszł do lóżka??!!! Czy wy macie wszyscy tutaj jakies zryte berety??!! A ki chuj powiedział że trzeba miec faceta w wieku 20 lat qrwa??!! Masa moich kolezanek i kolegów pierwszych partnerów poznało w wieku 25-30 lat co za pytanie i co za ludzie z was masakra jakaś weźcie wychylcie ocy z waszych nor bo mózg juz wam sie lasuje od siedzenia na necie