Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millinn

ból okolic krocza po leżeniu 36 tc,co to może być?

Polecane posty

Gość millinn

Witam, Jestem w końcówce 36 tygodnia ciąży. Nie mam już na nic siły,ani ochoty,siedze w domu i czekam na dzidziusia. Przy dłuższym chodzeniu boli mnie biodro,więc mam raczej odpoczywać. Problem w tym,że przecież nie da się leżeć całą dobę,musze ugotować obiad czy chociażby pójść do toalety-i tu pojawił sie problem. Gdy jestem na nogach np w kuchni,nie odczuwam żadnych bóli,natomiast jak poleżę godzinkę-dwie i wstanę zaczyna się dramat :( Boli mnie wszystko w ,,tamtych'' okolicach,cała jakby kość łonowa,nogi,dół brzucha....do ubikacji idę jak kaczka,pochylona,już samo wstanie z łóżka to wyczyn :( Ból kojarzy mi się,jakby ktoś z całej siły kopnął mnie między nogi :( Miałaktóras z Was coś takiego? Czy to może jest zwiastun zbliżajacego sie porodu? A może dzieje się coś złego? Wizytę u lekarza mam za tydzień dopiero....

Gość millinn
żadna nie miała? :(

Gość miała miała
normalne. maluch się wstawia, spojenie łonowe się rozchodzi. uczucie jakby się dupa miała rozsypać.

Gość millinn
Dzięki...brzuch mi się nie obniża,myslałam,że właśnie jak sie obniża to może boleć...

Gość frertrtr
ja mam to samo (38 tc) tez boli mnie krocze gdy chodzę po prostu dziecko całym swoim ciężarem naciska na dolna cześć miednicy...po porodzie minie ;)

I ja, niestety przeżywam to samo. :) Jestem w 37tc, mam tak od około 3 tygodni gdzieś.. jeszcze troszke sie przemeczymy :D

Gość potravva postna
Tez tak mialam w dugiej ciazy -w pierwszej nic a nic. Da sieprzezyc

Gość millinn
No więc chyba to normalne....ja miałam coś podobnego jakoś w 5 miesiącu,ale wtedy czytałam,że miednica się rozszerza,paliło mnie też w pachwinie. Dziwne,że tak boli,skoro brzuch mam bardzo wysoko,czasem wręcz mam kłopoty z oddychaniem,a zgaga i niestrawność na porządku dziennym...

Gość a ja........
35tydz i od dwóch tygodni mam to samo.Średnio przyjemne hihihi

Gość millinn
A też tak po odpoczynku? Bo jak chodzę to tylko troche boli ,najgorzej jak poleżę i wstanę....