Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botka

ciągle o nim myśle

Polecane posty

Gość botka

mam 23 lata, 4 lata temu w maturalnej klasie zakochałam się pierwszy raz, do szaleństwa w chłopaku, który starał się o mnie całe liceum, ale kiedy zaczęliśmy się spotykać, po kilkunastu dniach, on powiedział mi, że nic z tego (nigdy nikt poza nim mnie nie rzucił) miałam wcześniej chłopaków, teraz też jestem w związku prawie 3 lata, ale nie mogę przestać o nim myśleć-nie mamy kontaktu, ale on śni mi się co najmniej raz w miesiącu( zawsze w tych snach mówi mi, że mnie kocha) to jest tak beznadziejne i wręcz żałosne-nie umiem o nim zapomnieć-mimo, że nie byliśmy nawet w prawdziwym związku. Pamiętam wszystko co mi mówił, pisał, co robiliśmy razem-byłam przez ten krótki okres czasu najszczęśliwsza na świecie!!! Pomóżcie ja naprawdę chce o nim zapomnieć, często wieczorami płaczę, bo wspomnienia o nim sprawiają, że myślę, że moje życie bez niego nie ma sensu-i że nigdy z nikim innym, nie będę w pełni szczęśliwa-ja kilkakrotnie próbowałam wyrzucić myśli o nim z mojej podświadomości, przy pomocy medytacji itd, ale nic nie działa...Jak długo to będzie trwac? a może powinnam się z tego leczyc? boje się, że przez te nawracające ataki smutku i bólu zniszczę to, co teraz buduje i już nigdy nie będę szczęsliwa

Gość kejti1212
Skoro jesteś w związku 3 lata i masz w glowie kogoś innego to warto by było sie zastanowić czy taki zwiazek ma sens. :) To paskudne uczucie.Mam podobny choć spotykalam sie juz 4 miesiące i z dnia na dzień coś sie popsuło.Nie mam pojęcia co robic,