Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow007

jle macie pokoi

Polecane posty

czy każdy pokój lubicie tak samo czy macie swoje ulubione

Gość johny 5
ja najbardziej lubię swój, gdzie jest mój komputer, też do wchodzenia na kafe. ale sypialnia też jest ok, zwłaszcza jak jakieś perwersje w planach :P

Gość drabineczka
Mam 3 pokoje i jest jeden, z którego w ogóle nie korzystam. Jest, bo jest ;) Jeden jest moją sypialnią, a drugi pokojem dziennym. Oba lubię tak samo.

ja mam dość duży dom mam 9 pokoi , wbrew pozorom nie jestem bogata mieszkam z mamą ja-16 lat,i babcią . mój pokój 1 różowy duży do spania , oglądania tv , komputera,w nim mam ubrania 2 niebieski mniejszy do książek, odrabiania lekcji,art. szkolnych na dole 1 gościnny ( segment kanapa , 2 fotele , ława do kanapy, 4 krzesła stół ) 2 nie ma nazwy (długi segment ,2 fotele, stół mniejszy segment) 3 to mój pokój u góry 4 mój pokój kanapa , łózko, segment, szafka na tv, stół drzwi balkonowe 5 salon kanapa, duży stół 6 krzeseł 1 duża szafa i 2 małe bardzo długi segment z 5 m drzwi balonowe 6 pokój babci segment ,okrągły stół 2 fotele łóżko szafka nocna, komoda 7 sypialka łóżko ,segment, 2 szafy, okrągły stolik, komoda 8 dość mały pokoik stół 2 krzesła komoda 2 półki 9na samej górze drewniana szafa kanapa malutki segment szafka stolik drzwi balkonowe taras a nie pokoje : kuchnia ,kotłownia, piwnica, łazienka, 2 pomieszczenia na strychu kolory ścian żółty pomarańcz róż niebieski zielony brzoskwinia opiszcie swoje chętnie poczytam :) sprzątania też jest dużo właśnie się do niego zabieram

Gość martuskanovacka
mam w domu 5 pokoi + pomieszczenie goscinne,lazienke,spiżarnie,garderobe kuchnie i przedpokój i piwnice z 3 pomieszczeniami

Gość dfrt
teraz ci co sie gnieżdżą w bloczku z dwóch pokojach max z 5 osobowa rodzine slina z zazdrosic cieknie haha.mysle ze dlatego mieszczuchy sa takie wredne i egoistyczne.depresion depresion

oczywiście że nie trzeba być bogatym chciałam tylko powiedzieć że nawet człowiek który ma 900zł + renta babci ok.800zł na miesiąc dobrze nimi gospodarując może coś osiągnąć .

mówię tu o swojej sytuacji nie narzekam w miarę możliwości nic mi nie brakuje ale w tym miesiącu przyszedł rachunek za prąd w wysokości 800 zł i jest trochę ciężko nie mam pojęcia dlaczego aż tak duży zawsze było ok.150zł u was też tak dużo przyszło ?

węgla zawsze kupujemy ok. 5 ton nie licząc drzewa na jedzenie przeznaczamy ok.600zł ale mamy dużo swojego bo mieszkamy na wsi

nie chcę żebyście sobie pomyśleli że się chwalę :( bo tak nie jest chciałam poczytać wasze opisy , jakie macie pokoje ,kolory ścian jak je urządziliście i czy z każdego jesteście zadowoleni bo ja np. nie z każdego.