Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmetyczka12

Bezpłatne internetowe szkolenie kosmetyczne Oriflame

Polecane posty

Z okazji " Świąt Wielkanocnych " firma Oriflame organizuje bezpłatne internetowe szkolenie kosmetyczne dla kobiet. Prowadzone będzie przez profesjonalistkę. TEMAT SZKOLENIA : WIOSENNA PIELĘGNACJA TWARZY DATA SZKOLENIA : 28 MARCA - CZWARTEK Wszystko jest bezpłatne i bez zobowiązań. Jeżeli jesteś zainteresowana napisz wiadomość. W treści podaj swój wiek oraz e-mail. W dniu prezentacji otrzymasz link do specjalnej platformy internetowej. Wystarczy , że zalogujesz się w nim podając swoje imię oraz maila. ŚPIESZ SIĘ - ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA !!! MÓJ ADRES EMAIL : janmat2006lw@tlen.pl

Gość ania miec
Czyli w istocie będziecie zachęcały do tego, żeby stać się konsultantkami firmy, a szkolenie da tyle co nic, standardowo na takich spotkaniach? ;-)

Gość marta meler
A na co więcej liczyłaś? Przecież na tym dokładnie spotkania tego typu polegają ;-) Chodzi o znalezienie nowych konsultantów, a szkolenie jest tylko dodatkiem, które ma sprowadzić zainteresowanie. Tutaj nie chodzi o naukę kosmetyki ;-)

Gość kamila warszawa
Żeby nauczyć się kosmetyki, trzeba spędzić nad całym tematem grube tygodnie, a nie jedno popołudnie - ale pewnie i tak zainteresowanie będą mieli, bo dla osób, które mają zerowe pojęcie na temat kosmetyki, to zawsze dodatkowa szansa ;-)

Gość marta meler
W mniejszych miejscowościach jest masa osób, które chodzą na takie spotkania z nadmiaru czasu. Swoją drogą ja w przyszłym miesiącu będę przechodziła ma szkolenie masażu do New Nails. Mam konkretny plan, wiem czego dokładnie oczekuję, mam również możliwość pracy, a co z tego wyjdzie - zobaczymy.

Gość marta meler
Żeby szkolenie dało pracę, musisz wszystko konkretnie przećwiczyć. Czyli nie tylko siedzisz te 10 godzin na szkoleniu, ale również później ćwiczysz, przypominasz wszystko. Przy szkoleniach zawodowych uczysz się wiele w jednym czasie - bez powtarzania, nie jesteś w stanie tego opanować.

Gość antosia b.
Ale wydziwiacie. Jak dają coś za darmo to idzie się dla zabicia czasu. A może człowiek dowie się czegoś nowego? Może kogoś nowego poznać? W tej branży znajomości również mają spore znaczenie ;-)

Gość ismina
Bezpłatne szkolenie ma jeden plus - jest bezpłatne. A poza tym? To już koniec listy plusów. Pozostałe kwestie to już same minusy. Głównie chodzi o promocję jakiegoś produktu, a sami nie nauczycie się nawet jak robić wizaż pod własne potrzeby.