Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaa40

diane 35. zle wziete tabletki

Polecane posty

Gość zdesperowanaa40

Dostalam recepte na diane 35 ( w celu wyleczenia tradziku). W ostatni dzien miesiaczki akurat wykupilam,wzielam nastepnego dnia gdy miesiaczki juz nie mialam tak powiedziala mi mama ( brala diane w tym samym celu,clakowicie wyleczyla kilka lat temu) . Jutro ostatnia tabletka i siedem dni przerwy na okres ( tylko ze w ulotce pisze ze diane bierze sie w pierwszy dzien okresu a ja wzielam w pierwszy po zakonczeniu ) . Co ja mam teraz zrobic? Jak mam teraz ja brac? Mocno sobie zaszkodzilam? Powiem ze zadnej poprawy nie ma a jest nawet gorzej. Jestem tak zdesperowana ze nie patrze juz co biore i w jakim stopniu mi to szkodzi. Tak bardzo chce sie pozbyc tego i tej depresji. Tak bardzo chce byc taka jak kiedys, wesola spontaniczna pomocna a teraz nudna wiecznie smutna bez zycia chowajaca sie wiecznie w domu . Blagam,pomozcie!

skoro wybrałaś całe 21 tabletek to robisz 7 dni przerwy i zaczynasz 8 dnia 1 lub 5 dnia miesiaczki bierzesz kiedy zaczynasz pierwsze opakowanie teraz 21 bierzesz 7 przerwy