Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endżi23

KOBIETKI DORADŹCIE, PROSZĘ!!!!

Polecane posty

Gość endżi23

Witam, ostatnio kupiłam sukienkę tylko mam problem z butami bo nie wiem jakie powinnam kupić, nie lubię wysokich butów, zawsze chodziłam w płaskich, mogłybyście mi coś doradzić?? http://store.orsay.com/sukienka-czarny.htm?v=p&lg=pl&type=category&page=0&listType=all&productId=44551360#url=sukienka-czarny.htm%3Fv%3Dp%26lg%3Dpl%26type%3Dcategory%26page%3D0%26listType%3Dall%26epoqId%3D2a0f3e66-43f2-438a-88e2-0c892fade0ef%26productId%3D44551360%26ajax%3Dcontent%26timestamp%3D1364043100697%26sId%3D568C93767D6CE30B3E7BF0E719032C16%26divTarget%3Dcontentarea%26listType%3Dlimited

Gość angusia
Myślę, że te drugie lepiej pasują do sukienki bo jest lekka koturna. Osobiście do sukienki wolę wyższe buty

Gość endżi23
a kolor?? chciałam kpić beżowe ale nie wiem czy by pasowały?

Gość endżi23
a kolor?? chciałam kpić beżowe ale nie wiem czy będą pasowały? Wiem że lepsze byłyby czarne lub białe ale beżowe tak mi sie podobają, a nie mogę sobie pozwolić na kupno 2 par... :(

Gość the new
Beżowe bardzo ładnie będą pasowały, mi osobinście nie podoba sie zestawianie identycznych kolorow, czyli jak sukienka czarno biala, to cala reszta albo czarna albo biala, beż jest pokrewnym kolorem, bedzie wygladal bardzo ladnie :) A buty na koturnie sa bardzo wygodne , wiec wybralabym te drugie :)

Gość endżi23
the new bardzo Ci dziękuje, właśnie na taką konkretną odpowiedź czekałam :D