Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrincCesS

Krwawienie

Polecane posty

Gość PrincCesS

Witam ! Od ok. 6 dni mam krwawienie ale jest ono bardzo lekkie wystepuje podczas oddawania moczu. Po założeniu wkładnki higienicznej znajduja sie na niej brazowe plamki czasami czerwone. Okres mialam ostatnio 2 tyg. temu. mam bardzo nabrzmiałe piersi, czesto oddaje mocz, boli mnie podbrzusze, huśtawki nastrojowe . Czy moga byc to objawy Ciąży? Pomocy !!!

Gość agadagabaga
Może to po prostu torbiel.Masz zaparcia?

Gość PrincCesS
No własnie nie. z Tym nie mam żadnego problemu. Duzo czytalam teraz i albo jest wlasnie o ciazy albo o torbielu ale tez bym stawiala na to drugie bo mam strasznie bolesne miesiaczki i podczas stosunku tezjakas masakra jest bo boli strasznie.

Gość lalolii___
Skoro okres miałaś 2 tygodnie temu, to jak Ty chcesz być w ciąży... Do lekarza marsz bo to wygląda na coś poważnego

Gość autorko topiku....
biegnij do lekarza, jaka ciąża dziewczyno!!! możesz mieć coś z nerkami to nie żarty!

Gość agadagabaga
Miałam to kiedyś tylko,że to łączyło się z inną przypadłością.Zastanawia mnie tylko czemu masz krew tylko w moczu.Może to coś z nerkami?

Gość PrincCesS
no tak ale mozna miec okres do 3 miesiaca.. a krew nie jest w moczu tylko na papierze zostaje bo widac ze to jest wydzielina z pochwy ! kiedys jak byłam i lekarza to mi powiedziala ze mam nadżerkę tylko ze od nadżerki nie ma takich objawów !

Gość agadagabaga
Tak czy inaczej lekarza musisz odwiedzić.

Gość agadagabaga
Pisałaś,jeszcze o bólu podczas stosunku.Może to coś w tym kierunku.Nie wiem...

Gość PrincCesS
ja nie przypuszczam ze jestem w ciazy po prostu czytajac te wszystkie artykuly mam takie objawy wiecie o co chodzi. Boje sie jednak o te torbiele ale boje sie isc do lekarza bo oni lubia straszyc..

Gość PrincCesS
Dziewczyny zeby bylo ciekawiej jakies skrzepy zaczely mi leciec chyba niee pozostaje mi nic innego jak biec do lekarza