Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5hjgfjfgj

JAKA KOBIETA JEST ZA NISKA?

Polecane posty

Gość 5hjgfjfgj

ile wzrostu to jest za mała? ja mysle że ponizej 165

Gość wysoki facet .
165 to sredni wzrost niska to ponizej 160

Gość Moniquev
Zależy jak wysoki jest facet ;) Dla takiego co ma 190 dziewczyna o wzroście 160 cm to drobinka, a jak mężczyzna ma 170, to ta sama dziewczyna będzie już "na styk", bo wiadomo - szpilki, fryzura - i będą równi.

ja jestem niska, ale nigdy mi to nie przeszkadzało mogę nosić szpilki :D

ja mam 160 a mój facet miał 184 :D Dla nas było idealnie, mogłam chodzić i bez obcasów i w wysokich szpilkach

Gość ja mam 157 cm a moj facet 186
nie jestem dla niego za niska :) ale kolega ktory ma 195 mowi, ze nie mogl by miec takiej malej dziewczynki. wszystko zalezy od faceta, nie ma co uogolniac

Gość Kruszynka2013
ja mam 156 i nie chciałabym mieć mniej ani więcej :) Jestem szczupla, mam tyłeczek, piersi, płaski umięśniony brzzuszek. Czego chcieć więcej:>

Gość Kruszynka2013
wszystko zalezy od faceta?? A co ja mam żyć pod kogoś dyktando? Będzie chciał inny klor wlosow-mam leciec do fryzera? Bedzie chciał żebym miała sztuczne cycki to umawiam się z chirurgiem? Facet może sobie... gadać. Kobieta nigdy nie powinna robić tego co jej każe NIGDY:)

Gość raz do roku w skiroławkach
za niska jest taka,która musi podstawiać stołek do zrobienia loda

Gość Kruszynka2013
I weźcie pod uwagę też budowę ciała:> Jedna niska o grubych kosciACH BĘDZIE wyglądać na jeszcze niższą i otyłą, inna o drobnych koscciach ale koboecych kształtach bez tłuszczu zbędnego i szpary 3-cm między nogami będzie sksowna i szczupła. I nawet modelka powyzej 170cm jej nie doścignie jeśli nie będzie miała TEGO CZEGOS.,

Gość Kruszynka2013
Pancerna- no i tu Cię zadziwię:) Nogi umięśnione delikatnie, płaski brzuch, jędrny biust 70C i dłuugie włosy + uroda latynoski to moje największe atuty. Już nie wspsomnę o wwykształceniu wyższym mgr inż. :)

Gość Kruszynka2013
miało być 30-cm ;)

Gość Kruszynka2013
I 2 ciążach po których wyglądam fenomenalnie:) Dbam o siebie:)

Gość blakadewłajtkiedys
70 C to jakies 80 cmpod biustem noooo rzeczywiście jesteś drobna a cycki C 80 są malutkieeeee

kruszyna ja mam 166 i rozmiar stanika 65 G w biuscie mam 96 a pod 69 a ty masz 10 cm mniej a pod biustem jakies 80 cm więc musisz wygladać dość przysadziście chyba że masz źle dobrany rozmiar stanika

Gość odpierdolcie się wreszcie od
niskich osób!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt sobie wzrostu nie wybiera, ani te za niskie ani te za wysokie - wg waszej pieprzonej terminologii. Nie ma "za" niskich" ani "za" wysokich, każdy ma to, co ma. DO KURWY NĘDZY! P.S. Posty kobiet chwalacych sie jakie to one sa piękne mimo niskiego wzrostu, albo jakie to one sa modelki dzięki wysokiemu wzrostowi, są równie żałosne. Banda debili :o

Gość oj tammmm przesadzasz
Ja mam 152 cm :)

Gość Paole16
JA MAM 14 LAT (2 GIMNAZJUM) I MAM ROZMIAR 37-38 (ROZMIAR BUTA) A MÓJ WZROST TO 158 CM JESTEM SZCZUPŁA, CZY JA JESTEM AŻ TAK NISKA?