Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreciglowa

Mija matka swiruje chyba

Polecane posty

Gość Kreciglowa

Otóż problemem jest mój brat matka i siostra. Mój brat ma 16 lat. Miał problemy z prawem nie chodził do szkoły no i przez to trafił do ośrodka wychowawczego. Ma tam pozostać do 18-ego roku zycia. Moje mama sama tego chciała bo nie mogła sobie z nim poradzić itd. No i jest ok. Tylko ze jakieś 2 miesiące temu ona wpadła na pomysł ze jej syn nie może w takim ośrodku przebywać bo całkiem go to zepsuje no i najlepiej bedzie jesli któraś z nas zabierze go za granice. Ja jestem w Anglii moja siostra w Holandii. Ja sie nie zgodziłam i koniec tematu. Ale za to moja siostra jak najbardziej popiera pomysł mojej matki i chce go zabrać do siebie. Załatwić na lewo szkole itd. Tak naprawdę on bedzie pracował a nie sie uczył. Sek w tym ze mi sie wydaje ze to nie jest takie łatwe. Jak myślicie czy to jest możliwe? Co grozi mojej matce bratu i siostrze jesli Polska dowie sis ze brat nie chodzi do szkoły a z polski został zabrany tylko po to zeby nie być w ośrodku. Ja nawet nie chce gadać o tym z moja matka bo ona jest bardzo zdeterminowana zeby to zrobic no z ja to jestem teraz wyrzutkiem bo nie chce im pomoc. Tylko ze mi zależy na tym zeby on skończył chociaż te gimnazjum no i nie chce robić sobie niepotrzebnych problemów. Co robić?

Gość Kreciglowa
Co robić?

Gość roladinia
badą go szukać, jak wiadomo PL jest w europie i obowiązuje nas prawo europejskie , jak go dorwą w NL to go deportują do PL i dowalą jakąś karę