Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana6

Sukienka teściowej

Polecane posty

Gość Tatiana6

Przyszła teściowa kupiła na nasz ślub bardzo podobną sukienkę na mój ślub i w tym samym kolorze... Co z tym zrobić ? Ją będę się źle czuć

Gość from de łords
Mam rozumieć, że teściowa kupiła sobie na wasz ślub suknię ślubną? To jest ślub cywilny? Twoja sukienka jest biała/ecru czy jakaś kolorowa?

Gość Tatiana6
Cywilny. Kremowy kolor

Gość pppychaczka
to dlaczego nie powiedziałąś teściowej że wszystkie jasne kolory zastrzegasz dla siebie,ma ubrać czerń,brąz albo granat

Gość wojowniczka maka
teściowa kupiła sobie suknię slubną,ha ha ha

Gość Tatiana6
Problem z tym że ona jest zgrabniejsza ode mnie i dlatego będę się źle czuć

Gość Stara Panna Młoda
ej moja wymyśliła sobie fioletową sukienkę i do tego biały żakiet i buty :O powiedziałam jej że biały kolor jest zarezerwowany dla panny młodej, więc w tej kwestii odpuściła, ale za to wymyśliła sobie koronkowe rękawiczki..... na to nie miałam argumentu, ale na pewno coś jeszcze wymyślę!

Gość wojowniczka maka
ja też zabroniłam wszystkim facetom ubierać białą koszulę

Gość ja pierdzielę, a co
ci przeszkadzał biały żakiet, skoro sukienka była fioletowa????? niektórym to naprawde przydałby się specjalista przed ślubem

Gość może po części to twoja wina
Na ślub nawet cywilny powinno się wybierać sukienki takie które nie kupią sobie goście. Jak pójdziesz do sieciówki i tak za 150 zł kupisz sukienkę albo na jakimś targu gdzie wzory powtarzają się to bądź swiadoma że być może powtórzy się taka sukienka na twoim ślubie. Jak jesteś gosciem to powiedzmy jest ci to obojętne ale jako panna młoda powinnaś zadbać o bardziej niepowtarzalną sukienkę. Jestem już po ślubie cywilnym ale sukienkę szyłam w salonie sukni ślubnych. Była krótka, skromna ale niepowtarzalna. Wiedziałam że raczej nie powtórzy się choćby ze względu na cenę

Gość mkjdsjdkskdksdksdjk
zgadzam się trochę z wypowiedzią powyżej. Ja szukając sukienki na poprawiny też nie chciałam kupować w sklepie za 150 zł, tylko szukałam krawcowej, tylko takiej lepszej, która sama wybierze i kupi materiał i będzie potrafła coś dobrać do sylwetki. No i rożnie bywało, za uszycie krótkiej sukienki, której wzór znalazłam na necie i trochę go przerobiłam, w niektórych salonach sukien zaśpiewali mi 2600zł, w innych 1500, w innych 1000. A to była zwykła prościutka sukienka, trochę przyozdobiona kryształkami... Ale w końcu znalazłam panią, która szyje suknie ślubne i sukienkę na poprawiny uszyje mi za 400zł, kobitka miała próbki materiałów, pomogła coś wybrać, więc może zastanów się nad uszyciem sukienki.

Do "karolaaa099". Jak bym oglądała zdjęcia ze swojego ślubu :) Moja teściówka odstawiła ten sam numer.

Gość karolaaa009
A rozmawialas z nia na ten temat? Czy olalas? Masz moze jakies zdjecie z tego?

Gość KokoSzalen
Jak macie takie jędze teściowe to po co mówiłyście jaką będziecie mieć sukienkę ;)? Ja miałam ślub kościelny co prawda, ale moja teściowa do samego końca nie wiedziała jak będzie moja suknia wyglądać :P

Gość karolaaa099
KokoSzalen: Ja akurat jej nie mowilam tylko jej coreczka jej powiedziala. Byla swiadkiem meza i pytala sie jaka bede miec zeby nie bylo "wpadki" i zebym to ja byla ta napiekniejsza... ale tesciowa wykorzystala to inaczej ;]

Gość KokoSzalen
Nie wiem skąd się takie wiedźmy biorą :(

Gość bitwateologiczna
nie wiem skąd się wzięly, ale zapytam mamę :P

Gość pppychaczka
to nasze matki to takie wiedzmy a jak my będziemy w ich wieku to tez będziemy wiedźmy

Gość KokoSzalen
Nie wiem jak Wasze matki, ale mojej daleko do wiedzmy.

Gość ALINAMOKOTOW
Mojej tez daleko :]

Gość pppychaczka
bo to twoja matka to temu tak piszesz a jak matka narzeczonego to już wiedźma