Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bianka______25______

Kolezanki z Chicago poszukiwane

Polecane posty

Gość gość
Perfidnym podszywem ktory chodzi za ludzmi bo nie moze zniesc ze ktos ma szczescie.no coz sprzatanie nie rozwija i zwoje na mozgu sie prostuja:p

Gość gość
haha . Mnie tu wcale nie bylo, dopiero teraz tu zajrzalam. To nie ja pisalam te kilka postow. Jakis podszyw, . Nie uzywam polskich znakow, a te podszywy tak :) Jak cos robisz to rob to dobrze. Wyjasniam , jestem beauty advisor, a ucze sie na lekarke( te o adwokatce to podszyw)

Gość gość
tępota pasuje do ciebie,a zatem tępoto skończ z tą błazenadą, pogubiłaś się już w tych kłamstwach krętaczu

Gość hi to znowu ja ta z itaska
bianka moj email to makowapanienka2@hotmail.com, . Mialam racje, zeby jednak nie podawac tutaj mojego prawdziwego email. Gosciu atakujacy osoby pracujace fizycznie , jestes smieszny lol...

makowapanienka2@hotmail.com

robi mi przerwe w wyrazie hotmail, ale nie powinno jej byc

Gość Bianka_____25____
Napisalam wlasnie do Ciebie maila :)

Gość Bianka_____25____
A do osob udzielajacych sie powyzej: zalozylam ten temat tylko i wylacznie po to, aby kogos tutaj poznac, bo niestety nie mieszkam tu zbyt dlugo i znam niewiele normalnych i wartosciowych osob, a tacy znajomi najbardziej mi odpowiadaja. To nie jest temat dla osob, ktorzy chca sie posmiac z innych. Kazdy robi cos innego: jedni sa lekarzami, adwokatami, inni sprzataja. I co komu do tego? Nie rozumiem ludzi, ktorzy szydza i gardza innymi bez wzgledu na to jaki jest powod. Niech kazdy zajmie sie soba, a nie wysmiewa z innych. Chyba sa ciekawsze zajecia niz siedzenie na necie i zasmiecanie tematu. Pozdrawiam wszystkich gosci, ktorzy prowadzili bezsensowna wymiane zdan.

Gość gość
ty Bianko,czy jak ci tam...ten twój temat taki dziecinny... gdybys mieszkała w Chicago,nie wyskakiwałabyś z takim tematem widać jak na dłoni,że masz zielone pojęcie Polacy szczególnie w Chicago nie muszą szukać przypadkowych znajomych na kafeterii,

Gość Bianka_____25____
Nikt nie kaze Ci tego czytac, a tym bardziej udzielac sie w temacie jesli Cie to nie interesuje i nie jestes osoba, ktorej szukam. A... i masz racje, nie jestem z Chicago, tylko z przedmiesc. I jakos nie przypominam sobie, zebym szukala przypadkowych znajomych, ale moze Ty wiesz lepiej...

wyslalam Ci juz email.