Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bianka______25______

Kolezanki z Chicago poszukiwane

Polecane posty

poniewaz glupi c***ju chwalisz sie, ze masz wize do 2024 i nie musisz pracowac fizycznie, wiec zastanawiam sie jaka to wiza???

Gość gość
Green card tlumoku jeden. Nie nie musze z********ac ze scierka gdyz jestem beauty advisor dla jednej z wiekszych francuzkich firm;)

Gość gość
pisales cio/to ze masz vise do 2024

Gość gość
mylisz sie w swojej opowiastce... average beauty advisor is ... $10 ha ha ha

Gość gość
przecietne zarobki w duzym miescie w usa to 10 na godzine jako beauty advisor, ,,, biedoczku, a ty jeszcze szkole na to musisz konczyc. Kto ci doradzil taka kariere???

Gość gość
Taaa zapomnialas o commition od sprzedazy co by nie placili to jest to o niebo lepsze od sprzatania po amerykancach!zeby scierac czyjes kible fujjj za zadne $!!!

Gość gość
wpiszcie sobie w wyszukiwarke beauty advisor salary chicago

Gość gość
sprzataczki maja raz do roku okolo $1000 na swieta, do tego tez napiwki. Mi czasami przewyzszaly one moja regularna zaplate... Jest mi zal, ze i ja skoncze szkole i niestety wyladuje za polowe tego co zarabiam teraz to wszystko...

Gość gość
poczulam frustracje , po co mi ta szkola za kilkanascie tysiecy , gdy przeczytalam ze poszukuja takiego szpeca jak ja za 10 na godzine... Spodziewalam sie na poczatek chociaz $ 14 :(((

Gość gość
No to idz scierac gowna jezeli sprawia ci to przyjemnosc! Ja za zadne $ nie podjela bym sie takiej upadlajacej pracy.Trzeba miec honor i dume!

Gość gość
commition , a co to jest? chodzi ci o te $150 , ktore dostales na indyka??? moja kolezanka chwalila sie ,, takimi wlasnie pieniedzmi,,

Gość gość
Ty glupia tepoto( heheh ) teraz wyszlo dlaczego nie masz szkoly ...to jest praca w czasie robienia studiow lol a nie po studiach :p wpisz sobie durnoto ile zarabia farmaceuta z master deegre;) bye

Gość gość
Wiec mam wybor byc w szkole I miec teraz prace jako beauty advisor albo nie robic szkoly I cale zycie na szmacie chocby nawet za 20$!

Gość gość
shizofroniku, przeciez pisales, ze beauty advisor, teraz ze farmaceuta... moje sprzatenie, tez jest na czas mojej szkoly. ... nie widze wogole sensu dalej tego rozstrzasac z toba , pa

Gość gość
Just lovely conversation.... Lepiej sie trzymać z daleka od rodaków :-(

Gość gość
Gdzie ja pisalam ze trzeba miec degree na beauty advisor? Schizophrenic to cie zrobil!

Gość gość
wlasnie o ty pisalam, ze trzeba miec zawody z wyzszej polki. Inne, tez dobre bardzo czesto nie przebija zarobkow osob, ktore pracuja tu fizycznie, to wszystko. Ja juz nie rozumiem o co ci chodzi piz/deczko

Gość gość
autorko,nie szukaj tutaj dyskutantek skoro mieszkasz w Chicago,to z poznaniem Polki/Polaków nie powinnaś mieć problemów, Chicago to druga W-wa,wybierz sie do klubu polskiego,restauracji,na tańce na przedmieściach tez mieszkają Polacy,zakupy tez rób w polskich sklepach, dziewczyny mieszkajace w USA___nie zwierzajcie się z niczego kto żyje w USA to wie,że każdy tutaj pracę szanuje,nikt nikogo nie wyśmiewa,chyba,ze trafisz na zawistników-od takich uciekaj osobiście lubię to miasto.moje ulubione miejsce jest na poludniu w pobliżu .Michigan lake pozdrawiam

Gość gość
jestem lekarzem,adwokatem ,wiec sprawdz sobie tempaku jakie mam zarobki, a potem pisz , ze ty na swoim sprzataniu zarobisz wieej,. nie pisze z biblioteki, bo mam laptom, a cie bie pewnie nie stac

Gość gość
gosciu masz calkowita racje, zawsze znajda sie ludzie, ktorzy beda starali sie wysmiewac czyjas prace. Nie sadze, aby prawdziwy mieszkaniec , ( Polak) Chicago wysmiewal sie z osob pracujacych fizycznie, to tyle...

Gość gość
jesteś lekarką i adwokatką jednocześnie? śmiechu warte,nie kompromituj się,bo debile tu nie piszą gdybyś była jedną z nich,to twój poziom wypowiedzi nie byłby taki prostacki

Gość gość
adwokatem lekarzow, a pracuje obecnie jako beauty advisor, a nie sprzatam kible

Gość gość
beauty advisor to tylko mam na czas szkoly i zarobki 10 na godzine plus bonus na Thanksgiving $ 250, a nie $150 jak twoja pseudokolezaneczka

Gość gość
19.53 podszyf

Gość gość
tam pisalam ,ze jestem farmaceuta, a potem mi sie troche pomylilo i napisalam , ze jestem lekarzem i adwokatem, ale to tylko dlatego, ze pisze tez rownoczesnie w innym temacie

Gość gość
Pewnie zaraz to wyciagniecie, wiec sie tlumacze od razu. Nie chce byc rozpoznana przez innych farmaceutow ze studiow, wiec czasami przeinaczam drobne fakty.

Gość gość
wiec kim w koncu jestes

Gość gość
przeciez pisalam tepoto, ze mi sie pomylilo troche. Nie chce byc rozpoznana, wiec zmieniam fakty, ale sens jest ten sam.