Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mieszkajacych w DEEEE

Jakie programy polecacie do ogladania w niemieckiej TV?

Polecane posty

Jakie programy polecacie do ogladania w niemieckiej TV? jakies seriale? cos by podszkolic niemiecki troche w praktyce mam mase kanalow, z 30, ale nie wiem co ogladac.

Gość dziś, w niedziele VOX
Zaczynam o 16.30 - coś w rodzaju "Uwaga pirat", póżniej jest godzina o samochodach (szczególnie lubię Autodoktorów) i na koniec biete Rostlaube, suche Traumauto - cwana greczynka zabiera zardzewiałka i po kilku operacjach (sprzedać - kupić) oddaje dużo lepszy samochód. Aha - z VOXu też mieten, kaufen, wohnen, w tygodniu po 17.00. Dużo potocznego języka.

nie wiem czemu ale z 10 kanalow sa niemal non stop reklamy tzn teleshop i reklamuja by kupic na telefon garnki czy bizuterie :O

Gość to normalne, niestety
polecam ARTE, nie ma w ogole reklam, zobacz czy masz SIXX, to taka stacja dla kobiet, badziew tez tam leci, ale czasami mozna trafic na niezle programy i seriale, no i co najwazniejsze- malo reklam sporo rzeczy mozesz ogladac na myvideo.de tez w zasadzie bez reklam, albo malo, prawie wszystkie programy, ktore wymienila osoba wyzej, a poza tym maja kilka ciekawych seriali

Gość a jakie tam mają seriale?
np?

Gość Telewizornik
Polecam MDR, SWR albo n-tv