Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosczosnkowywwww

kiedy skonczy sie ta zima?

Polecane posty

Gość sosczosnkowywwww

?

Gość nie chce nicka
w dupie to mam ,wiosny nie czekam ,po co z odrostami na 15 cm i połatanych butach ja chce zejść z tego padołu w ktrótkiej chwili szczęśliwego snu , chciałabym odejść tak najadając się tabletek zasnąć ,być choć raz w życiu na haju i nigdy się nie obudzić a tu nawet na głupie tabsy nie ma. Dziś uświadomiłam sobie że nawet nie mam kuzwa stołu ,stołu ! normalnego stołu czy stolika żeby zjeść z dzieckiem obiad , mamy taki z ikei za 19,90 i przy tym dziecko się uczy i przy tym jemy ,wykańcza mnie ten brak kasy ! najtańsze jedzenie ,o ile to jest jedzenie , o chemi to już gadać szkoda bo na to nie styka , o ciuchach to samo ,buty ze szmateksu nie wiasomo po kim ,brzydze się ale lepsze to niż zima w adaśkach ,czy ktoś pojmuje co czuje taki człowiek jak ja czy wszyscy marzą tylko o wiośnie i nowych ubraniach ?

Gość nie chce nicka
i ogolem wyje właśnie jak bóbr , puściły mi nerwy ,niech ktoś ze mną pogada :(

Gość nie chce nicka
nie mam ,nie lubie piwa ,ale gdybym miała to bym pewno wypiła mam mega doła :(

Gość oszto242424
też sie nie moge jej doczekać... Ma być na wielkanoc ,ale zobaczymy...

Gość nie chce nicka
od 8 mc mam kurwa takie przesilenie

nie chce nicka a o czym chcesz pogadać? Tutaj oprócz wsparcia duchowego, częściej wyzwisk raczej nic nie uzyskasz....

Gość prawictwo pospolite191
kiedy sie skonczy ? pod koniec przyszłego tygodnia

Gość nie chce nicka
nie wiem ,ogólem szukam ciepła i zrozumienia ,chcę żeby mi ktoś powiedział nie martw się , dziś jesteś pod wozem jutro będziesz na wozie , może chcę by mi ktoś napisał że zna to uczucie gdy podaje dzieciakowi piąty raz pod rząd kluchy na obiad , albo żeby ktoś napisał jak było zle i jak mu się ułożyło mimo wszystko

Gość do nie chce nicka
strasznie mi sie przykro zrobilo jak to przeczytalam. wiem, ze mowienie 'bedzie lepiej' jest wkurzajace, ale musisz w to wierzyc, bo na pewno sie odbijesz ! musisz byc silna i nie myslec nawet o czyms takim jak najedzenie sie tabletek

Gość nie chce nicka
a tu czytam w mojej lokalnej gazecie że u nas największy wskaznik bezrobocia i nie ma się co łudzić by się to miało w najbliższym czasie zmienić ,a dwie strony dalej ,pół kartki ogłoszeń "szukam pracy" i trzy linijki "przyjme"

co jak co ale naprawdę nie rozumiem tego podszywania się. Co Wam to daje? Ja jak tu jestem jeszcze nigdy się nie podszywałam bo i po co.

Gość prawkoooo jazdyyyy wymiana
Ja tam mieszkam w ciepłym kraju i aktualnie u mnie noc a termometr wskazuje 26 stopni. W dzien to w ogole jest goraco i parno. Ale dzwonilam dzis do mamy i mowila ze sniegu zasypane a wnocy cos około -13 stopni takze nie zazdroszcze wam...

Gość do nie chce nicka
apropo tego jak bylo zle. jak bylam mala to tez nie bylo w domu pieniedzy, mama sama mnie wychowywala i chleb kupowalysmy na polowki. ale potem sie wszystko ulozylo i teraz jest super. i u ciebie tez tak bedzie. bo jesli ktos jest dobrym czlowiekiem, to w koncu dostaje szanse :)

Gość ewqeqwewqe
"czy ktoś pojmuje co czuje taki człowiek jak ja czy wszyscy marzą tylko o wiośnie i nowych ubraniach ?" to ty panienko, wymysliłas, że kazdy marzy o wiosnie bo chce nowe ubrania, ogranij sie trochę.... :( ja to jestem przerazona rachunkami jakie dostaje za pgrzewania, 1000 zł na mc przychodzi, chyba masz ogrzewanie za darmo że nie chcesz wiosny

życie ogólnie jest do dupy, ale ma swoje momenty. Dla jednych to premia w pracy, dla innych praca, dla jeszcze innych spacer w parku pod rękę, albo poranna kawa za 5zł :classic_cool: A tak to od pierwszego do pierwszego z homontem na szyi :O

Gość ewqeqwewqe
a co do tego kiedys sie zkończy, to chyba nigdy, sprawdzałam własnie prognoze i dwa dni temu zapowiadano na przyszły piątek 11 stopni u mnie , teraz zapowaiadają 1 st....

Gość oszto242424
oj tam kiedys musi ;) w dramatycznym przypadku to bedzie np za miesiac ,ale bedzie bo nasza kula ziemska sie obraca w koncu i moze byc chłodne lato ,ale nie sniezne

Gość nie chce nicka
dziękuję , owszem to "będzie lepiej " słyszę w kółko ,tak samo jak "nie przesadzaj ludzie bezdomni są ,dzieci mają chore" tylko czy to naprawde przesada że czlowiek chciałby zwyczajnie nie martwić się czy jutro będzie miał za co kupić bochenek chleba ? by musiał wybierać czy kupić sobie lek na grype czy cierpieć i kupić dziecku rzeczy na plastyke do szkoły ? Żeby nie kupić sobie nowych majtek tylko grzebać jak jakiś lump albo zbok w używanych w sch ? no ludzie przecież ten kraj się nadaje do rozpier... u nas jest jak w centrum moskwy , przepych cud , bogactwo limuzyny ,odbijasz w bok 3 m i widzisz nędzę , kalectwo i brud.

Gość ja jakoś nie czuje żeby miała
isc wiosna ,a to nie dobrze bo ja mam wyczucie do takich rzeczy :O

Gość oszto242424
nie chce nicka - a nie myslałaś o tym żeby wyjechać za granice ?

nie chce nicka ja wiem, że takie wyżalenie się czasem pomaga ale tylko na chwilę. Też czasem tak robię. O bezrobociu nie musisz mówić, każdy wie jak jest. Też nie mam pracy ale akurat to nie jest moim głównym problemem teraz. Ale do rzeczy, musisz mieć nadzieję, musisz starać się o tą pracę, bo w końcu na pewno ją znajdziesz. Wiem, że łatwo tak mówić ale musisz wyznaczać sobie cele, nie te nieosiągalne, ale te małe i powoli do nich dążyć. Musisz być wytrwała i silna. I pamiętaj masz dla kogo żyć a to najważniejsze :) A i jeszcze jedno, nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz :)

Gość ja jakoś nie czuje żeby miała
tzn w koncu mysle ,że przyjdzie ,ale w tym roku to bedzie pewnie bardzo pozno , mysle ,że jeszcze kwiecien moze być mrozny

Gość oszto242424
jak tak dalej bedzie to ja chyba wypierdalam do Afryki...

Chcieliście kapitalizm to macie, jest rozwarstwienie społeczne. Ale za PRL bywało gorzej bo się w kryzysowych czasach stało w kolejce po mięso na święta :O a rajstopy były tylko na dzień kobiet.