Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz33

jestem żonaty i się zakochałem

Polecane posty

Gość lukasz33

mam 34lat i mam żonę 4 lata starszą, nie zbyt nam się układa ale mam 2 dzieci, dziewczynki. Żona w ciągu dwóch lat zdradziłem z 20kobietami, wliczam w to sporadyczny sex. około 4 miesiące temu poznałem 20latke, studentkę... nie powiedziałem jej że jestem żonaty ale kapnęła się gdy do mnie zadzwoniła a moja żona w tle kto dzwoni. Wiedziała że mam żone i spotykała się ze mną, to na piwo, to na kawe, to aby pogadać, to abym pomógł jej z tłumaczeniami, to aby pomóc zrobić projekt i ja oczywiście na wszystko się zgadzałem. wizualnie mi się zajebiscie podobała, była jeszcze bardzo inteligenta, bystra ale i cwana. Nie dala mi się, czasami p0rzy mnie rozbierała się do bielizny ale gdy podchodziłem się przytulić to ona ze mam żone, takim ironicznym głosem i odpychała mnie. kokietowała mnie, dotykała za ręke, czasami nie odzywała się 2 tyg., wiedziałem ze się z kimś spotykała a teraz od miesiąca nic, cisza, nie odbiera, nie odpisuje a ja się w niej zakochałem, mimo iż nie było sexu to tak strasznie za nią tesknie, za jej zapachem, aby się przytulic, pocałować w szyje

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEE
po co się ożeniłeś skoro miałeś zamiar zdradzać żone po ślubie z 20 kobietami? Po cholere przysięgałeś przed urzędnikiem rodziną i księdzem miłość, wierność, uczciwość w małżeństwie. Czy zdajesz sobie sprawe że ich wszystkich zrobiłeś w bam buko ?

Gość lukasz33
po co się ożeniłem, glupi byłem i tyle... odpowiedź prosta ale mam dzieci które kocham, a żona sama powiedziała , że nie obchodzi ją z kim śpie tylko abym dużo kasy do domu przynosił. to nie tylko moja wina

Gość lidia lidia
chlopie opamietaj sie przeciez ty masz zone i dzieci czy ty bysi chcial zeby twoja zona sie puszczala?

Gość joanna113333
ja mam podobny problem tylko ze mam meza i dziecko i kochanka którego kocham a on mnie.

Gość ona to on
Kur wa To co na początku już miał wiedzieć, że będzie ją zdradzać, że nie będzie z Nia do końca życia co Ty gadasz, dzisiaj jest dobrze, a za miesiąc już jest źle, nie można tego przewidzieć

Gość lukasz33
żone to nie interesuje, sam nie wiem czy mnie zdradza czy nie, jakby była inna to moze

Gość ona to on
To nie ma sensu

Gość mama od 6 miesiecy
mnie będę Cię błotem obrzucac chodx dla mnie to co robisz to świństwo.. ale powiem jedno ...karma... a ta studentka to cwana bestia, przybiłabym jej piątkę

Gość ona to on
Kurcze ludzie, Można przestać się Kochać, Tak samo jest .. Ludzie się Kochają, i przestają sie Kpochac nie ma w tym nic szujowatego, a ożenił się z NIą bo wcześniej ją KOchał, a to że ma dzieci z NIą nie jest tłumaczeniem, to co ma ją Kochać bo ma z Nią dzieci, ma ją Kochać Bo to czuje... Ja pie rdole Dlatego ludzie nie powinni się ze sobą hajtać !@

Gość lidia lidia
no niewiem czy bym siedziala zmezem ktury mnie zdradza nawet jezeli mnie by utrzymywal napewno nie

Gość ona to on
ta studentka to jego znajoma, lubią się

Gość lukasz33
ja jestem szuja, no wiesz żony są różne, gdy mojej żonie mówie aby nie paliła w mieszkaniu bo wszystko śmierdzi to ona abym nie wąchał, gdy przyjechałem z delegacji i zabrałem się za bombonierkę bo nic nie było w lodówce to ta foch ze zamiast się z nia przywitać to idę żreć, śpimy osobno bo ona musi z dziećmi... nie gotuje, nie pracuje mimo iż jest po dwóch kierunkach i nawet jej prace dobrą załatwiłem ale ona woli siedzieć w domu, gdyby jeszcze coś robiła

Gość ona to on
A może żona go jeszcze Kocha, i wybaczy mu wszystko.

Gość lidia lidia
twoja zona moze w zlosc ci powiedziala ze jom nie obchodzi z kim sipisz

Gość ona to on
Łukasz? A Wy ze soba potraficie rozmawiać? Niech wyjdzie na balkon zapalic, ale chyba nie dlatego ja zdradziles, bo pali w mieszkaniu, nie gotuje, i mowi, ze wolisz sie najesc niz przywitac z nia, robi Ci na zlosc A Ty czemu nie ugotujesz sobie sam? nie zrobisz zakupow?

jesli nia potrafisz do niej dotrzeć to łaskawie ją zostaw a nie w chuja lecisz... zaden honorowy facet nie zdradzi , predzej zostawi, szkoda ze wiekszosc to cioty;]

Gość ona to on
z pewnoscia tak, uwazam, ze jeszcze go Kocha, nie rozumiem po co ze soba mieszkaja;/;/ zwlaszcza Lukasz skoro z Nia nie jest juz i Kocha inna

Gość lidia lidia
no niewiem ciezka sytuacja niewiem co o tym myslec

Gość ona to on
Nie zdradzil ja pewnie dlatego, ze nie gotowala i palila w domu, zdradzil ja bo jej nie Kocha juz

Gość ona to on
Ja uwazam, ze Nie powinni ze soba mieszkac, w tej sytuacji, a studentka wyjebala w kosmos, nie Kocha Cie Lukasz, ale lubi na pewno

Gość Ale masz problem!
Współczuje twojej żonie.Jest nadzieja gdy żonę poczęstujesz syfem!😡 Po chuj się żeniłeś kutasie złamany????

Gość ona to on
Wy chuje byscie chcieli wy na wyjazdy a kobieta w domu gary gotowanie, i jebanie w dupe, to Ty siedz w domu gotuj rob zakupy, i zajkmuj sie burdelem, dobrze popieram ze nie jest twoja sluzaco jak nie ma nic w lodowce to sam rusz dupsko i zainteresuj sie tym, dobrze,, ze kobiety nie sa takie glupie jak kiedys , pozwalaly mezczyzna sie tak ponizac, gary, nic wiecej Jebcie sie ;D

Gość szypusz
ale z ciebie ciul a nie facet

Gość lukasz33
ona to on skoro ja zarabiam i ona ma dostęp do mojego konta to nie tylko aby sobie kupić sushi i wpierdolić przed tv?? pracuje i jej nie wypominam , że kupuje wszystko co dotknie w sklepie, dzieci jeżdżą na lekcje pianina, rozwijają się muzycznie, dodatkowa szkoła językowa- kurwa to ja wszystko mam robić?? początkowo ok, dzieci były małe, siedziała z nimi w domu, ale teraz to mnie wkurwia. umiem sobie ugotować, wyprać, uprasować- musze umieć bo ona by nic dla mnie nie zrobiła... wieć mi nie pierdol że to nie jest powód, nie jest powód jak mi nie wypierze skarpetek ale jak nic, kompletnie nic dla mnie nie robi tylko w chuja gra to jest powód... gdyby mnie kochała to zachowywałaby się inaczej... ja nawet musze brudne naczynia do zmywarki dać jak wróce bo ta tego nie zrobi

Gość tomas dyniaaa
Nigdy tego nie zrozumiem. Na choooj facet tkwi w małżenstwie i zdradza :O Tchórz !! Wygodny się znalazł. Tak, bo dzieci... Póki co dzieci nie interesuje gdzie swojego ptaka pakujesz wiec tu przede wszystkim krzywdę robisz żonie. Rozwiedź się i nie zaniedbuj relacji z dziećmi. I bzykaj się ile popadnie . Problem rozwiązany.

Gość cxklhnfdkj ,s
To tym bardziej masz powód by się z nią rozwieść a nie zdradzać za plecami