Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vb567

Dzisiejsze dziewczyny to praktycznie same szlaufy :(

Polecane posty

Gość vb567

Dobija mnie to że nie ma szans na poznanie uczciwej wartościowej dziewczyny bo wszystkie podążają za modami trendami i ten cały głupi wyścig szczurów. Każda słucha hip hopu, upodabniają się do kolesi czyli typowe kolesiary, palą fajki trawkę uwielbiają do tego pić i dawać się obmacywać na imprezach. Przeklinają gorzej od szewca, do tego znieczulica na ludzkie cierpienie bo jak ktoś ma gorzej albo ciężko to mają na to wyjebkę, potrafią śmiać się z czyiś problemów i sytuacji, uważają się za najlepsze najpiękniejsze i najmądrzejsze mimo że mają kompletnie siano w głowie. Dlaczego dzisiaj laski są takie głupie naprawdę głupie ??? Czemu nie ma już wartościowych dziewczyn ???

Gość też chciałbym spotkać
wartościową kobietę bo nawet nie ma w czym partnerki wybierać

Gość wartościowa katoliczka :D
poznam wartościowego..???

A najgorzej jest z tym przeklinaniem. To juz nie jest smutne. To jest obrzydliwe :(

Gość ewew
"Nic sobą nie reprezentują, tylko koledzy, piwko, szpan i byle poruchać." Powiedz to tym co czekają na odpowiednią kobietę.

Gość mnbvcxyasda
te suki daja kazdemu. zdazaja sie jednak wyjatki.

Gość oraajss4994393
Powiem tak w dzisiejszych czasach wiara poprostu nie ma mózgu chodź mogą w szkołach dobrze się uczyć. Centralnie nie zadaje sie z takim osobami. Towarzystwo takie wogóle mi nie odpowiada.

Gość oraajss4994393
Dobrze że jeszcze są ludzie normalni z którymi można spędzać chwile :)

Gość gośćs
szlauf tu nazwany to waz ogrodowy do podlewania kwiatow

Gość gośćszarik
szlauch,jak już.

Gość gość
Inoue 2013.03.23 Nie mierz wszystkich jedną miarą, dobrze? Faceci w dzisiejszych czasach też są nie lepsi. Nic sobą nie reprezentują, tylko koledzy, piwko, szpan i byle p*****ać. x Ilu choćby na kafe mężczyzn, którzy nie mają za dużo kolegów, nie piją, nie szpanują, i nie szukają p********* tylko związku? No ale ich tylko wyzywacie.

Gość gość
na kafe to nie mezczyzni tylko pipy , na oczy dziewczyny nie widzieli i siedzo calymi dniami na babskim kafe zalosne prawiki

Gość gość
szlauch to waz ogrodowy idioko pewnie chodzilo ci o Schlampe

Gość Filip robert
Mi sie podobobala taka jedna ale mnie wyrymala i zostawila i jedynego czego jej brakuje to mojego siusiaka

Gość jan

teraz liczy sie kasa, masz kase to masz dziewczyne

Gość Ghhh

Bez przesady 

Gość B 52

Obmacywanie na imprezach to normalka. Nie widzę w tym nic zdrożnego. Dzięki takim imprezowym lizankom-obmacywankom wiedziałem jak całować i pieścić moją przyszłą żonę gdy została moją dziewczyną. Dzięki takim obmacywankom zdobywa się doświadczenie w tych sprawach. Zdobywanie doświadczenia i nabieranie odwagi w sprawach damsko męskich  jest bardzo ważne dla nieśmiałych, a ja właśnie byłem nieśmiały. Dzięki takim imprezom pozbyłem się nieśmiałości i przestałem się obawiać bliskości z dziewczyną. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość B 52 napisał:

Obmacywanie na imprezach to normalka. Nie widzę w tym nic zdrożnego. Dzięki takim imprezowym lizankom-obmacywankom wiedziałem jak całować i pieścić moją przyszłą żonę gdy została moją dziewczyną. Dzięki takim obmacywankom zdobywa się doświadczenie w tych sprawach. Zdobywanie doświadczenia i nabieranie odwagi w sprawach damsko męskich  jest bardzo ważne dla nieśmiałych, a ja właśnie byłem nieśmiały. Dzięki takim imprezom pozbyłem się nieśmiałości i przestałem się obawiać bliskości z dziewczyną. 

Bardzo ładnie opisałeś współczesne qurwstwo, gratulacje. Nie nazywajmy szamba perfumerią.