Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczka ;)

SECOND HANDY W TORUNIU I OKOLICACH

Polecane posty

Gość zakupoholiczka ;)

Właśnie przeprowadziłam się do Torunia i szukam ciekawych second handów z takimi markami, jak Zara, Bershka, Topshop itp. :) Polecicie coś dobrego? :) Uwielbiam takie zakupy, to wręcz moja obsesja i pasja. ;)

Gość poszukaj u ojca dyrektora
może ci zafunduje nowy markowy ciuch za usługę seksualną? ;o

Gość poszukaj u ojca dyrektora
osoby z wysoka pozycją zawodową i społeczną nie kupują w szmateksach, więc wygłupiłaś się biedaczko :D:D:D

Second hand to masz w Anglii, a w Polsce chodzisz to lumpeksu lub szmateksu. Mów o co ci chodzi, a nie zasłaniasz się ładnymi powiedzonkami z zagranicy. W second handach kupisz dobre używane rzeczy, a w szmateksie kupisz ściery do podłogi :)

Gość zakupoholiczka ;)
Nie kupują w jak to nazwałeś szmateksach..? Żenujący jesteś. Mnie sprawia frajdę, jak znajdę perełkę, która normalnie kosztuje kilkaset złotych. Ale ty masz bóg wie jakie wyobrażenie o osobach, które zarabiają nieco więcej niż ty. Ale takie szmatławe szuje zawsze znajdą powód do zepsucia komuś fajnego wątku.

Gość zakupoholiczka ;)
No a mnie chodzi o second handy, nawet takie w których będą rzeczy za 200 zł - ostatnio kupiłam garsonkę Dolce za 250 - chyba nie muszę mówić, jaka to okazja...? A second hand, w którym ją wyszperałam, znajduje się we Wrocku, w centrum.

Gość lacosta**
też jestem z Torunia i chętnie bym się dowiedziała gdzie fajne lumpeksy , ponoć alejka tych sklepów jest na Mickiewicza ale nie byłam

Gość zakupoholiczka ;)
na Mickiewicza powiadasz? ;) jeszcze muszę ogarnąć lokalizację, bo jeszcze mam problemy z nawigacją po mieście. :D

Gość dziś na pomarańczowo
zara, bershka itp. niby produkują coś za kilkaset złotych? może jakiś płaszcz, ale perełką ciucha z sieciówki bym nie nazwała. może i jesteś na wysokiej pozycji społecznej, ale to tylko potwierdza, że w tym kraju tylko chamstwo i buractwo po znajomościach robi "karierę". słownictwo moja droga, po tym zawsze się pozna, jaką kto ma naprawdę pozycję

Gość lacosta**
a w której części Torunia mieszkasz ?? na starówce też jest jeden fajny duzy

Gość zakupoholiczka ;)
Chyba napisałam, że znalazłam garsonkę Dolce? Wiesz w ogóle, co to jest...? I może zejdź z tego wątku, idź do jakichś tępych babsk, bo do tego się nadajesz. Tak ciężko do kurwy nędzy jest pojąć, że ktoś szpera w SH, bo lubi, bo to jego pasja, bo się zajebiście cieszy, jak coś znajdzie? Bo to po prostu sposób na zajebistą poprawę humoru...? Boże, jacy ludzie są ograniczeni. A Zarę i Bershę także ogromnie lubię i często kupuję w tych sklepach. A Zara większość rzeczy ma po kilkaset złotych - oczywiście nie móię tutaj o linii Basic dla gimnazjalistek.

Gość zakupoholiczka ;)
lacosta, który dokładnie? Ja mieszkam pod Toruniem, Nieszawka, mam tam domek. Byłam jak na razie na Starówce w london fashion i w tym jednym z takim dużym nadrukiem nad wejściem, ale nic ciekawego nie znalazłam. :(

Gość lacosta**
oo w Małej Nieszawce ? to całkiem blisko mnie , powiem Ci że ja też mało kiedy znajduję coś fajnego , nie umiem szukać , ale to prawda że jak coś fajnego się znajdzie to frajda ogromna

Gość zakupoholiczka ;)
ja w Wielkiej. ;) słyszałam kiedyś, że Toruń to wręcz zagłębie SH, a ja żadnych fajnych nie widzę :( gdzie na Starówce jest ten fajny? bo ja te 2 widziałam na Nowej Starówce, tej gdzie jest pierogarnia Leniwa.

Gość lacosta**
to chyba tam , to jest na rynku nowomiejskim

Gość zakupoholiczka ;)
Uuuu, no to zazdroszczę! :) ja może na jakieś łowy w poniedziałek rano ruszę. :D Też macie takie wrażenie, że strasznie mało jest fajnych jeansów / tregginsów w SH? :( Na mój rozmiar (XS S) nigdy znaleźć nie mogę :(

Gość zakupoholiczka ;)
lacosta, a kiedy tu są najczęśćiej dostawy? w poniedziałek może? ;)

Gość hhshsdkjss
no CTO jest na Placu Św. Katarzyny, centrum Torunia

Gość wiesz co autorko
nie przyznawaj sie do torunia, bo ja mieszkam w tym miescie i nie chce byc kojarzona z takim chamidlem jak ty.... jestes chamska i brak ci jakiejkolwiek kultury. czuc nerwowosc i brak samokrytyki. mimo,ze masz kase,jak twierdzisz, brak ci oglady i zwyczajnego zyczliwego podejscia.

Gość zakupoholiczka ;)
wiesz co - niesamowite. ;) masz za dużo wolnego czasu, że wypowiadasz się w wątkach, które ciebie nie dotyczą? ;)

Gość zakupoholiczka ;)
lacosta - wyszperałam mnóstwo rzeczy! niemal nowa kurteczka wiosenna z Zary za 30 zł.!!!! w środę może znowu uda mi się wyrwać się na zakupy, bo dzisiaj mało czasu miałam, hehe. :D

Gość lacosta**
to w którym w końcu byłaś i takie fajne rzeczy znalazłaś ? ja też bym musiała kurtkę na wiosnę sobie kupić

Gość wiki95
Hej dziewczęta! bardzo polecam na FAŁATA butik z odzieża nowa i uzywaną, babka dopiero co otworzyla ciuszki wiekszosc markowa i w mega dobrym stanie ! nie sa tak 'zmęczone' jak w innych lumpeksach, mi sie udalo wyszperac pare sweterkow z new looka i jeszcze jeden był z metkami!!!) czad to jest koło bażanta dokładnie fałata 41 )

Gość wiki95
Hej dziewczęta! bardzo polecam na FAŁATA butik z odzieża nowa i uzywaną, babka dopiero co otworzyla ciuszki wiekszosc markowa i w mega dobrym stanie ! nie sa tak 'zmęczone' jak w innych lumpeksach, mi sie udalo wyszperac pare sweterkow z new looka i jeszcze jeden był z metkami!!!) czad to jest koło bażanta dokładnie fałata 41 )

Gość gość
Dziewczyny nowy sklepik pojawił się na legionów 30 :) Nazywa się "szafa Kubusia " maja dobre ceny i super obnizki :) ostatnio byłam tam w sobote bo było -60 % i wykupiłam zeczy za 60 zł :) chyba z 10 bluzek, 3 pary spodni, szal, sukienke i spodnice a do tego mega kopertowke :D wszystko znanych marek Zara, H&M, Mark&Spancer ;D poprostu bomba polecam :) a do tego w tygoniu maja do 18 :D

Gość gość
Jak tam dotrzec? :)

Gość gość
Wiecie może dokąd przenieśli London Fashion z Rynku Nowomiejskiego?

Gość ilona88
hej, też chetnie bym poszukała czegos fajnego, nawet dla zabicia czasu. wprowadziłam się tydzień temu i nie mam tu nikogo znajomego więc jesli ktos chetny do SZUKAM KOLEŻANKI :)

Gość gość
ha ha ty od Fałata sie schowaj i nie reklamuj tego syfu! Byłam raz i więcej mnie tam nie zobaczą! Smród fajek i c***j wie czego jeszcze. Żenua Dziekuję za uwagę

Gość Nikuś690
szkoda, że u mnie takich sh nie ma