Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WLOSI WYSMIEWAJA Polakow

WLOSI wysmiewaja Polskich mezczyzn..........

Polecane posty

Gość WLOSI WYSMIEWAJA Polakow

Poznalam wlochow i czesto slyszalam ,ze wysmiewaja oni polskich mezczyzn ,mowiac ,ze sa brzydcy,ze nie maja stylu,brzydkie ciuchy,ze zachowuja sie jak wiesniaki takie lizodupy.. no wlasnie sluchalam tych zartow,a Wlosi tez nie sa idealni nie wszyscy sa przystojni,duzo wlochow brzydkich tez widzialam ,ONI MAJA NIEWIADOMO JAKIE MNIEMANIE O Sobie ,uwazja sie za niewiadomo jakich fajnych ze och ITALIA...ja pochodze z Itali jestem lepszy...ehhh NIE SA TACY FAJNI jakich z siebie robia..

Gość amber0090
Włosi maja racje. Zgadzam się.

Gość maly wacekkk
wlosi to takie pipy tak naprawde..i strasznie falszywi sa ,usmiechaja sie do Ciebie sa mili ,a za jakis czas obgaduje wysmiewaja cie.. do tego sa strasznie strachlili,takie mamusi synki..

Gość maly wacekkk
i jeszcze jedno wlosi to swietni aktorzy ,jak maja w czyms interes to graja niesamowitych gentelmenow och jacy to oni kulturalni... teatrzyk..

Gość a polki tak lataja za nimi..
wlosi to pipy takie

Gość mamusi synki
to sa mamusi synki do 30 tki jak nie dluzej mieszkaja z mamusia..

Gość lamota numero 5
no i co z tego, Polki i tak kochają Włocha ,bo ma więcej kasy niż Polak, a Polka to wiadomo .... za kasę zrobi wszystko.

Gość nie mam sumienia
wlosi są beznadziejni. faktycznie mamisynki... i ogolnie ta mentalność włochów.. wszystko jest maniana. co najgorsze to strasznie drą ryja... oni nie umieja normalnie mowic. wszystko z takim podniesionym tonem i piskiem. po prostu zamiast mowic to krzycza do siebie :o

Gość jden moj znajomy
wysmiewa sie z wlochow, ze kurduple, owlosione @, maja wielki temperament w owych sprawach jesli chodzi o zaciagniecie kobit do lozka a jak co to po 2 min juz dalej nie moga, poza tym sklonnosc do tycia ogromna a podjesc sobie loobia, wszystko maczne i duuzo slodkiego, sama uwielbiam wloska kuchnie ale za zdrowa nie jest, te opinie o srodziemnomorskiej zdrowej kuchni to bzdety 2.opinia , prognam Europa da sie loobic, wypowiedz fina ktory mowil ze finki jezdza na pd i przywoza sobie czarne @ z wlochami na plecach ktora po jakims czasie zaczyna ich tluc 3.moj kuzyn czesto jezdzi do wloch po towar do sklepu, mowi ze podworko obejscie czyste maja, ale smieci wywalaja przez okno na ulice, juz pare razy oberwal w dach ciezarowki 4.moja kuzynka mowi ze to dzikusy prosto z buszu, na dyskotece wybieraja dziewczyne , otaczaja kregiem i wyciagaja na zewnatrz, moze byc niebezpiecznie, ale to ich tradycja, tak jak mafia

Gość a jacy sa zdolni w prawieniu
romantycznego bullshitu!mozna sluchac godzinami tych bzdur, jakby sie ogladalo brazylijska telenovele, a jak jeszcze to malarz pisarz i poeta w jednym, to naprawde zajebiscie, ale tylko przez neta, bo to prywatnie maly lysy zboczek

Gość jak dla mnie to juz wole
Polakow

Gość baajkopisarzee
wlosi to bajkopisarze:)

Gość chce zmienic naziwsko
oto jak zachowuja sie polscy faceci: jakis czas temu bylam ze znajomymi na imprezie, ktos mi ukradl torebke, wszyscy widzieli kto to a moj kolega zamiast mu ją wyrwac bo mial blizej to stał jak słup bez ruchu i bez słowa. ciota pieprzona zatkało go i ja musiałam biec za tym dziadem. aa w pracy to pierwszy jest do ustawiania wszystkich i cwaniakowania, ze jak prezes nie zaplaci mu nadgodzin to mu naj**ie

Gość amber0090
moja matka to kurwa

Gość Nic nie pisz
Nic dziwnego. :) Nie wszyscy Wlosi sa przystojni, ale Polacy w poownaniu z nimi nie maja w ogole wygladu. Tandeta, chamstwo, prostactwo, brak higieny, gustuja w tandetnych Polkach.

Gość i co z tego...
...?polscy mezczyzni tez moga bez zadnego problemu wysmiewac Wlochow...Zadowoleni...?

Gość Osidcijij
Włosi są super, zresztą ciemna uroda bije nordycką, przynajmniej w wersji męskiej. Ja jak widzę mojego faceta (Włocha), a jesteśmy razem około 10 lat, to jak on coś do mnie mówi to się skupić na tym nie mogę bo mam nieczyste myśli. Ta ciemna uroda w wydaniu męskim jest dla mnie powalająca. Mieszkam tu od 20 lat i zdania nie zmienię, jest tu grom fajnych facetów, a że zazdrość niektórym rozum zaślepiła to już nie wina Włochów.

Gość bardzoSZYBKOstaroWYGLADAJA
Latynosi bardzo szybko NSTARO WYGLADAJA:) i niektore kobiety wygladaja jak transwestyci :)