Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małooolattta

jak rozmnażają się ptaki i owady?

Polecane posty

Gość małooolattta

chodzi mi o "seks", bo że ptaki składają jajka, a owady jajeczka to wiem. nigdy na ten temat nie widzialam fimu, nie czytalam ksiazki, nie bylo o tym w podreczniku do biologii, nigdy nie widzialam na zywo i nikt mi nigdy nie opowiadał o tym.. a jak spytałam w szkole na biologi to pani to skomentowala, ze powinnam sie wstydzic, ze takie rzeczy mnie interesują. od tamtej pory nie drazylam nigdy... no ale jestem ciekawa. ptaki.. np taki kogut - ma penisa? a kura pochwe?

Gość prawe tuwe
To nigdy nie widzialas kopulujacych golebi? :o Niektore ptaki maja penisa ale wiekszosc ma kloake ktora sie pocieraja.

Gość małooolattta
na dobra sprawe o gadach i plazach tez nic nie wiem. wiem ze ryby zostawiaja jaja w wodzie i samiec dopiero je zapladnia i zostaje sie nimi opiekowac.

Gość małooolattta
a macie jakies linki do poczytania? bo znaleźć nie mogę. znajduje tylko to co się dzieje po kopulacji. a mnie sam seks interesuje.

Gość wwZowe
Weze maja penisa miedzy luskami. A samice dziurke

Gość jutrokto
http://docs7.chomikuj.pl/328124390,PL,0,0,rozr%C3%B3d-zwierz%C4%85t-2.doc Możesz się dokształcać ile chcesz. Tylko... ile ty masz lat, jak podstawowych wiadomości ci brak?

Gość mam 3 mieszkania
kiedys miałam orgazm ogladajac seks kotów :D:D:D

Gość małooolattta
wiem ze to glupie, ale nie mialam o tym w szkole i sama tak po prostu sie nie zainteresowalam. to skad moglam wiedziec? :D