Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielecjhfhdfjdsfhdjsfhjhfh

CO JEŚĆ BY PRZYTYĆ DO SUKIENKI ŚLUBNEJ?

Polecane posty

Gość chudzielecjhfhdfjdsfhdjsfhjhfh

Co jeść by przytyć w 3 tygodnie?

Gość lolazeprzedszkkola
golony sie nazryj :)

Gość mkjdsjdkskdksdksdjk
mam podobny problem, tyle że ja tyje tylko w dolnych partiach ciała, a chciałabym przytyć w górnych ;-) Sporo słodyczy jem, gęste sosy, gyrosy, itp. Ale wiadomo, ze to jest niezdrowe. nie tracę teraz na wadze, ale podejrzewam że stres zrobi swoje i przed samym ślubem schudnę. Nie zważaj na negatywne komentarze, jest wiele sfrustrowanych dziewczyn, które mają odwrotną sytuacje i chcą schudnąc, dlatego chyba denerwują się jak ktoś chce przytyć do sukni ślubnej.

Gość a mi szkoda
mleko podobno spowalnia przemianę materii (a jest w sumie dość zdrowe, szczególnie to pełnotłuste); podobno w jakichś tam afrykańskich wioskach, żeby przytuczyć dziewczyny przed zamążpójściem dawano im dużo zsiadłego mleka... staraj się jak najlepiej wysypiać, dużo odpoczywać i tak ogólnie "zwolnić" jeść niekoniecznie te niezdrowe rzeczy, tylko dużo, dobrze i ze smakiem:) np. masło zamiast margaryny i trochę grubiej, niż zwykle dużo jakichś dobrych, tłustych ryb orzechy banany nie wiem, co tam jeszcze :)

Gość zonaKraka
Duużo bakali, mają masę kalorii, orzechy, suszone morele itp. Czekoladę z orzechami. A z tłustych rzeczy- wiadomo, boczek zamiast chudej szynki, żeberka zamiast piersi z kurczaka, warzywa podsmażane czy tam w tłustym sosie zamiast gotowanych, śmietana i majonez a nie jogurt naturalny, alkohol ;)

Gość a-może
A może w górę wszyć poduszki, a resztę zwęzić, zamiast się tuczyć jak gęś na Boże Narodzenie ? :D