Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashaa

czy ja odpycham facetów?...

Polecane posty

Gość ashaa

Witam , mam 21 , wydaje mi się żę jestem atrakcyjna dziewczyną , mam świetne poczucie humoru , uwielbiam się bawić i moje życie było idealne gdyby nie jeden problem .. Odpycham od siebie facetów , jedna randka ..i cisza . Nie wiem czy szybko im sie nudze, czy sie mnie boją , ale jest to bardzo przykre , żę kolejni nowo poznanai faceci się nie odzywają . Jak sądzicie drogie czytelniczki , czy faktycznie możę być ze mną nie tak , czy jestem za młoda żęby sie tym nie przejmować ? Pozdrawiam

Gość ashaa
Staram sie nie udawac kogoś innego i to możę bląd .. Ostatnio na randce spadłam ze schodów i sie poturbowałam , może mu sie głupio zrobiło . rozmawiam o wszystkim i to też chyba bład..

Gość poczytaj
zobaczy, że mu nie dasz od razu, to idzie po to do innej.

Gość ashaa
Ale nie wszyscy chyba chca seksu od razu ..

Gość poczytaj
no pewnie, tak postępują tylko ci, co zostali nauczeni tego, że wszystkie mają dawać. kwestia czasu, aż trafi sie właściwy, trzeba próboiwać :)

Gość ashaa
Trzeba czekać , jestem staroświecka i niebędę latać za facetem tylko czekać aż ktoś się mną zainteresuje a konkurencja duża , mimo to dzięki za wypowiedzenie sie , miłej niedzieli :) .

pewnie ze nie chodzi o seks , mysle ze chodzi o to ze wyczuwa w Tobie brak kobiecosci , mozesz rowniez sie zachowywac zbyt dziecinnie badz jestes nieatrakcyjna ...powodow moze byc wiele ale nie przejmuj sie dla kogos zawsze bedziesz atrakcyjna

Gość PRAWICZEK+FORUMOWY
pewnie chodzisz na randki z przystojniakami a oni szukają tylko na sex

Gość poczytaj
powodzenia :)

Gość ashaa
Ale wszędzie faceci mówią , zę chcą mieć wesołe dziewczyny a nie jakieś buby , więc czy to dziwne , że ktoś jest na luzie..?