wredniejsza 0 Napisano Marzec 24, 2013 Nie za wiele pamiętam, choć wydaje mi się to bardzo charakterystyczne. Mianowicie rzecz dzieje się w "naszych" czasach, jakiś człowiek odnajduje Kościół i jego podziemia. Okazuje się, że krzyż z Chrystusem nie jest zwrócony w stronę wiernych jak w "klasycznych" kościołach, ale odwrócony tyłem, pod krzyżem stoją figury ludzi, które się mu przypatrują. Chodziło o to, że nie przyszli oni aby go opłakiwać ale dla własnej rozrywki i z ciekawości. Mniej więcej tyle :) Jakby ktoś wiedział co to było to byłabym wdzięczna za podanie tytułu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruu Napisano Marzec 24, 2013 film był o tym żę przyszli popatrzeć na śmierć Chrystusa i za karę już do końca świata pojawiali się w miejscach tragedii i musieli patrzeć. Jak gapie. Grała tam ta aktorka z wielkimi oczami :) Ricci czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklepowej Napisano Marzec 24, 2013 Miły film mam go gdzieś... ale tytułu nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba sie poplacze Napisano Marzec 24, 2013 oto tytul tego filmu http://www.filmweb.pl/Zgromadzenie/descs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklepowej Napisano Marzec 24, 2013 Też tak myślę;-) To ich pokuta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklepowej Napisano Marzec 24, 2013 Też tak myślę;-) To ich pokuta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredniejsza 0 Napisano Marzec 24, 2013 Bardzo dziękuję za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ediiiiit Napisano Marzec 31, 2013 podepnę się, bo również poszukuję filmu, którego strzępki mam w pamięci. Bohater filmu, którego tytułu szukam w młodości dla żartu pod nieuwagę matki porwał wózek z dzieckiem. Gdy przestraszone dziecko się przebudziło i zaczęło uciekać, poślizgnęło się i wpadło do rzeki. Bohater wraca po jakimś czasie (i chyba odsiadce) do miejscowości, w której to wszystko miało miejsce, zostaje organistą w miejscowym kościele, poznaje kobietę samotnie wychowującą dziecko. Między nimi rodzi się uczucie, jednak do czasu aż odkrywa ona prawdę o jego przeszłości. Tak to szło... a teraz może ktoś podpowie jaki jest tytuł tego filmu? Z góry dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Marzec 31, 2013 Zniknięcie http://prasa.tvn.pl/informacje-prasowe/seans-filmowy-w-itvn-norweski-film-znikniecie,63964.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2013 Witam! Poszukuję tytułu filmu, leciał kiedyś w tvp. Kobieta pojechała a wycieczkę do Turcji, tam zakoc***e się w mężczyźnie, dla niego zostawia męża i przeprowadza się do obcego kraju. Jej mąż ma dzieci, ona najwyraźniej o tym nie wie. On jest jakimś przestępcą, ona aby mu pomóc śpi z takim facetem, a właściwie on onanizuje się na jej widok. Kobieta zachodzi w ciąże wraca do pierwszego męża ( to dziecko Turka , dla którego go zostawiła) dziecko umiera.Film bogaty w nagość i seny erotyczne. Początkowo mocna scena erotyczna w jakimś turystycznym autobusie (pieszczoty głównej bohaterki i Turka). Film kończy się tak że ona go zabija. Przeprasza że tak chaotycznie, ale tylko tyle pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2013 Hej, pamiętam ten film. Leciał dość dawno temu w tvp. zapewne nie jest to film amerykański. Jego tytuł to jedna wielka niewiadoma....Niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KVAZIOREX Napisano Październik 26, 2013 Szukam Tytuł filmu w którym spalili żywcem kobietę w ciężarówce a jej mąż lub facet został z niej wcześniej wyrzucony i to widział po czym się zaczął mścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach