Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1515

Wiem co jest odpowedzialne za strarzenie sie

Polecane posty

Gość ja1515

Jesli ma sie drobna budowe ciala, wyglada sie mlodziej. Twarz jest drobniejsza, dluzej pozostaja rysy nastolatki. Zgadzacie sie??

Gość kossa na kamień
nie

Moja ciotka ma 40lat ,jest szczupła wysoka a wygląda jakby miała z 55lat.

Gość w pewnym wieku mniejsza ilość
tkanki tłuszczowej jest odpowiedzialna za wcześniejsze zmarszczki niestety,nie piszę o sytuacjach skrajnych osób otyłych,ale zbyt szczupłe prawie zawsze wyglądają starzej niż ich pełniejsze koleżanki-to prawie dotyczy tych z b dobrą genetyką lub po operacjach plastycznych

Gość medus_A
z tkanką tłuszczową się zgadzam moja mama, która jest wyjątkowo drobna i szczupła wygląda starzej niż moja babcia, która jest ponad 20 lat od niej starsza babcia jest lekko przy kości, ale nie gruba, dzięki temu zmarszczki na twarzy nie są u niej prawie widoczne

Gość err23
Z moich obserwacji wynika, że to właśnie kobiety szczupłe, chude, drobne na twarzy wyglądają znacznie starzej niż te z pulchniejszymi twarzami. Mają więcej zmarszczek. Moja mama jest "przy kości" i jak na swój wiek (48 lat) ma ładną twarz, zmarszczki jedynie od marszczenia czoła, między brwiami (niestety, nie może nad tym zapanować). Z kolei moja ciotka ma 40 lat, jest szczupła na twarzy i zmarszczka na zmarszczce (a geny te same, co moja mama). Mogłabym wiele wymieniać takich przykładów. Także nie zgadzam się z teorią autorki.

Gość ja1515
faktycznie kobiety z wieksza iloscia tkanki tluszczowej wygladaja starzej ale ja np mam drobna budowe i wygladam duzo mlodziej, mam tez drobna twarz. Chodzi mi tu o drobna budowe, a nie o ilosc tkanki tluszczowej

Gość ja1515
znaczy chcialam powiedziec ze kobiety z wieksza iloscia tkanki tluszczowej wygladaja młodziej