Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaa

telewizor sam się włącza....

Polecane posty

Gość zdziwionaaa

Od jakiegoś czasu u mnie w mieszkaniu telewizor sam się włącza... Na początku zrzucałam winę na kota, że pewnie łazi po pilotach i przypadkiem wciśnie, albo otrze się o pstryczek w telewizorze i włączy. Moi rodzice i brat też już to zauważyli. Czasem się włącza w nocy, czasem w dzień i jakieś 15 minut temu znów się sam uruchomił, a to na pewno nie kot bo spał obok mnie w tej chwili. Rodziców nie ma w domu bo poszli do kościoła, a brat z dziewczyną siedzą u siebie, a jakby on wyszedł z pokoju to doskonale słychać otwierane drzwi także na pewno nie chce mnie nastraszyć... kurde nie wiem co jest grane...

Gość wcale, ale to wcale mi was
pewnie mechanizm sie popsul

Gość może się popsuł
może ktoś się bawił i ustawił włączanie, nie masz budzików w tv? Tyle że włączałby się o określonej godzinie.

Gość samiec 200%
Tak, to na pewno duchy:D🖐️

Gość gość
Też miałam podobną sytuację, włączał się samoistnie, ostatnio 14.02 w niedzielę o północy z głośnością na ok. 30. Już się zeschizowałam, że to może jakieś duchy czy coś, ale przecież, jeśli duchy, to nie przeszkadzałoby im to, że wtyczka wyjęta jest z gniazdka, a przecież ja zawsze wyłączam i nigdy takie coś się nie dzieje. Tej nocy akurat zapomniałam odłączyć od sieci, no i się włączył (jak sięgam pamięcią - raz kiedyś już podobną sytuację miałam), więc stwierdziłam, że musi być coś w opcjach namieszane, no i sprawdziłam - faktycznie opcje czasu włączania/wyłączania były ustawione na włącz niedziela 00:00 a regulacja głośności na 30. I faktycznie - włączył się z soboty na niedzielę :). Ale kto to ustawił, to nie mam zielonego pojęcia, w każdym razie na pewno to nie była robota duchów.