Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechecona ona

Pomocy, nie moge schudnac:(

Polecane posty

Gość zniechecona ona

Od 3 miesiecy zmienilam nawyki zywieniowe, nie jem wiecej niz 1500kcal, cwicze 4-5 razy w tygodniu po 1,5h na silowni (cardio). Mimo tego schudlam ledwo 1,5kg:( Mam 167cm, waze 95kg i na prawde chce schudnac. Nie jem slodyczy, ziemniakow, bialego pieczywa, czerwonego miesa, nie uzywam zadnych tluszczow zwierzecych, zjadam 5 malych posilkow o stalych godzinach, i kiszka :/

z takiej wagi powinno leciec w tempie blyskawicznym , wzrost mam 168 i gdy dobilam do 63 to w ciagu miesiaca zlecialo 5kg na odstawieniu slodyczy. Wkurzylabym sie strasznie gdyby tyle wyrzeczen bylo na nic .Moze masz cos z hormonami ? przebadaj sie

Gość waga nic nie znaczy
cwiczysz więc spalasz tłuszcz ale w zamian budują się mięśnie które też ważą swoje:) zacznij się mierzyć... lub rób sobie zdjęcia co miesiąc i porównuj Jeżeli dalej nic przebadaj się gdyż otyłość może być spowodowana różnymi chorobami, idz do dietetyka...

Gość fsdfrse
chcesz schudnac amfetamina

Gość zniechecona ona
Mam lekkie problemy z niedoczynnoscia tarczycy, ale biore euthyrox, wiec powinnam chudnac, a tymczasem nic :/

Gość zniechecona ona
od dzieciństwa mam zaparcia i od dzieciństwa zawsze byłam lekko puszysta. Mam częste problemy z wypróznianiem sie. Za to puszczanie gazów czyli tzw. pierdniecia przychodza mi bardzo łatwo i niepsodziewanie np. w towarzystwie :( Czasami załatwiam się codziennie rano przez ok.4 dni z kolei, a czasem mam przerwe i chodzę raz na kilka dni lub nawet raz na tydzień, pomimo tego że mój jadłospis nie ulega zmianie. Mój brzuch jest bardzo okrągły jakbym była w ciąży, ale poza tym nic mnie nie boli i nie odczuwam uczucia ciężkości, byc może się do tego przyzwyczaiłam... Czasem się zdarza że po jedzeniu burczy mi w jelitach, ale to bardzo rzadko... Kilka razy w swoim zyciu miałam tez coś takiego że w trakcie posiłku i przez ok. godzine po posiłku bardzo czułam silne kłucie w brzuchu, które nasilało się w miarę jedzenia. To uczucie mozna było porównać do tego jakby ktoś od środka wbijał mi kilka igieł w brzuch... Mój dawny jadłospis to: śniadanie: jajka, jogurt, kawa, obiad: 3 kanapki z serem herbata, podwieczorek: zupa lub kilka ziemniaków z mięsem, kolacja: jogurt. W tym czasie piłam 1.5 l wody, nie słodzę kawy ani herbaty od lat, nie piłam tez słodkich gazowanych napojów..żdarzalo mi się że od czasu do czasu jadłam słodycze. Teraz zmieniłam swój jadłospis bo podejrzewam u siebie poczatki hemoroidów. Jem na śniadanie jakieś warzywo lub owoce, pije duzo zielonej herbaty i wody, po za tym jem jogurty naturalne, pieczywo ciemne, muesli, otreby, ryż, ryby itd. Ale moja przemiana materii wcale nie ruszyła... Nawet jak na noc zjem owoce i rano też to dalej nic się nie dzieje...Zawsze mało jadłam a tyłam ok.2 kg na rok... prosze o pomoc co mogę zrobic żeby usprawnic moją przemianę materii... mysle juz o samobójstwie :(

Gość eqweqweqw
dodawaj jeszcze pieprz cayenne do potraw, on podwyzsza metabolizm, ale tylko trochę... pij wodę z cytryną, i nei wiem czy nie masz za małej kalorycznie diety, bo dla osób ok. 100 kg to powinno byc ok. 2000 kcal, czasem przy za niskiej diecie sie nie chudnie

Gość eqweqweqw
mozesz ten pieprz sobie sypac nawet na chleb, a najlepiej idz do prawdziwego dietetyka... ja ci powiem, że mam teraz 55 kilo i się odchudzam, mam tendencje do tycia, i jak jestem na dietach typu 1000- czy 1200 kcal to ni echudne wcale, a na koniec tyję. Chudnę najelpiej na diecie 1700

Gość kodakadakunadak
Też mam niedoczynność,którą leczę,a schudnąć nie mogę! :( Taka już nasza natura.

Gość zniechecona ona
Być może problem tkwi w mojej słabości do słoniny, którą pałaszuje na surowo i z masłem i z cukrem (pyszności), tagrze to może być problemem

Gość Befana87
POMOCY!!!! Witajcie....od 4 lat usiłuję schudnąć....mam 164 cm i ważę 82 kg:/ Przeszłam dietę KOPENHASKĄ straciłam 15 kg, drugi raz 4 kg, trzeci 2 kg, a za czwartym prawie wykitowałam :O lecz mimo ograniczeń waga wróciła....później dieta CHILI 3D- nic, KONRAD GACA- wytrzymałam kilka dni i dostałam zatrucia od karczku...do dziś mam problemy z jedzeniem mięsa;((( byłam u DIETETYKA w 2 miesiące schudłam 3 kg, które zaczęły wracać.....tarczyce mam OK....ruszam się, dużo chodzę, jeżdżę konno dwa razy w tygodniu i jestem na "DIECIE" BEZ WĘGLOWODANOWEJ waga spadła w 2 miechy 2,5 kg.....i wracają kg i znów spadają wciąż do tego co ze mnie zeszło....tracę nadzieję, a za 2 miesiące wychodzę za mąż, a narzeczony waży mniej niż Ja!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!

Gość gość
JP czyli jedz pół nie do końca do syta i nie jedz kolacji czesciowo ale nie całkowicie ogranicz słodycze ruch wskazany ale bez przesady bo sie szybko zniechecisz jak jeszcze na pusty żołodek sie sforsujesz JP plus umiarkowany ruch bez kolacji tylko muisz to stosowac długo a nie dwa tyg tj program na miesiace to ma byc twój przyszły styl zywieniowy a nie jednorazowa akcja pytanie czy masz dosc samozaparcia

Gość gość
dosłownie jedz wszystko ale w mniejszej ilosci i bez kolacji nie mów sobie nie moge śmietany albo tego ulubionego sosu wez ale tylko troszeczke nie mów sobie nie wolno mi absolutnie zadnych słodyczy wez ale dwa cukieki a nie pól kilo na raz itd itd wszystko absolutnie wszstko tylko w mniejszej ilosci i bez kolacji kazdy grubas chudnie nawet ten zaparciami przepraszam za szczerosc i dosadnosc ale tak jest

Gość nasturcja 123
bafana, jesli jestes zdrowa,to pewnei efekty kretyńskei diety kopenhaskiej... kazdemu pisze zeby jej nie robic, ale kazdy się smieje ze mnie, dopiero potem go bierze zdziwienie ze jest jo-jo... jedz tylko odrobine mniej, tak z 300-400 kcal mnie niz twoje zaptrzebowanie, to bedzie chyba dieta ok. 1700-1800 kcal, 5 posiłków dziennie