Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż pięknej kobiety

prosić żonę o seks?

Polecane posty

Gość seeedddeeeee
uroda nie jest wyznacznikiem dobrego seksu to prawda poza tym kwestia tego co sie wyrze lubi :)

Gość uroda nie jest wyznacznikiem
kady chce sie chwalic przed innymi facetami jaką ma super babę, tylko ze moze ci którzy wybrali te "brzydkie" nie maja frustracji z powodu braku sesku no... wszystkiego mniec nie mozna jedni patrzą na swoje baby inni swoje posuwaja

Gość maż pięknej kobiety
pisałem wcześniej że nie bylo to dla nas problemem wczesniej ani teraz w zasadzie też- oglądanie filmów erotycznych

Gość maż pięknej kobiety
uroda nie jest wyznacznikiem wszystko było by prostsze gdybym jej nie kochal- ale nie u mnie oral tak - i to tylko u mnie w zasadzie-stosunek nie

37 15 lat razem. 6 po ślubie. 1.5 roku po porodzie. lolitka Jeśli nie jesteś trollem to tak właśnie powinno być.

Gość maż pięknej kobiety
pendzior a próbowaliście jakiś srodków farmakologicznych na podniesienie jej libido?

:D i daj wszystkim chlopom boze ... i jedno, i drugie (koniec modlitwy)

moj wpis to komentarz do "uroda nie jest wyznacznikiem" :) przepraszam za opoznienia

autorze, jesli to naprawde twoj prawdziwy problem, to albo sie z tym pogodzisz i bedziesz tak zyl ... trudno powiedziec jak dlugo... bo dziecko/dzieci .... znam takie kobiety, ktore po urodzeniu dziecka przestal interesowac seks.. odpowiedzia jest ... "teraz mam dziecko i to mi wystarczy" ....albo niestety nastapi rozstanie, bo dluzej nie bedziesz w stanie tak zyc. .... albo znajdziesz sobie "cos na boku" i ... bedziesz sie meczyl

do kurwa kazdy.... jesli mam byc szczera to zalezaloby jeszcze od pozostalych uwarunkowan... zachowania wobec partnera.. bo jesli do tego bylaby wobec niego wredna.. to poblogoslawilabym zieciowi :)

to ja się pochwale swoja zona... ja 55 zona 44, ja przecietniak, żona (dla mnie piekna) 168 i 85 kg, mocne uda, bo z czegos musi wychodzić taki piekny wielki tyłek, wcięcie w tali i cudne wielkie piersi, "lokowata" blondynka, delikatna uroda i... i łózko to dla nas miejsce na śmiech, na zabawę ale przede wszystkim na namiętnośc ktos powie "pasztet, za gruba" - dla mnie piekna kobieta, ja mam wszystko!

Gość swiat sie nie zmienia
bu

uroda nie jest... no w koncu jakis pozytyw. cieszcie sie soba dopóki mozecie

nie jestem zolza :) sama osobiscie zaproponowalam to zieciowi.... ale on moja corke kocha ... na swoje nieszczescie ziec, rzecz nabyta ;) jak maz ;) ... ale szkoda faceta, tym bardziej ze bardzo go lubie ..... trudno. jak chce sie tak meczyc, to nie jest moja sprawa. podobno robi to jeszcze dla dobra dzieci.. no i oczywiscie bo ja kocha. to niech kocha... czy ja mu bronie?? .... jak prosil o jej reke, powiedzialam szczerze co o tym mysle i zeby potem nie przychodzil z reklamacja ... prawie nie przychodzi ;)

Gość maż pięknej kobiety
dzięki za wszystkie wypowiedzi.

bo seks to nie tylko "trzy ruchy" wieczorem, zeby wieczor (czy dzień, jak kto lubi) był udany, to trzeba zapracowac na to cały dzień faceci!!! podziwiajcie swoje kobiety, komplementujcie, mówcie ze uwielbiacie, tesknicie, pragniecie już przy poranniej kawie zaczynajcie "grę wstepna" :)

Gość heloiza999
frida- pozdrawiam, coś z cyklu- kocham bardziej dzieci od męża. dziękuję bardzo. do małżeństwa i rodziny trzeba dorosnąć. takie kobiety nie sa dorosłe a winię za to ich mylne podejście do macierzyństwa

Gość maż pięknej kobiety
frida zlituj się -masakra

no niestety.... podobno dzieci sa wazniejsze... szczegolnie synek :)... niestety rowniez musialam skomentowac, choc normalnie sie nie wpi..am w cudze zycie (dlatego mam certyfikat doskonalej tesciowej - od ziecia dostalam) :) nie dosc ze jest jaka jest, to jeszcze wyglada na to, ze bedzie z niej kolejna tesciowa. ta z dowcipow :O zgroza :O.... niestety kazdy jest jaki jest... najgorsze w tym wszystkim jest to, ze siebie nie widzi... i nawet nie chce zobaczyc. wszystkie rozmowy koncza sie awantura. to jest niestety tragiczne. wlasnie dlatego serdecznie wspolczuje mojemu zieciowi. nie ja jedna... rodzinnie wszyscy mu wspolczujemy i ... prawie przyjmujemy zaklady jak dlugo jeszcze wytrzyma. jak dotad jest twardy :)

do meza pieknej.. jaka masakra? samo zycie.... ludzie sa rozni. nie tylko mezczyzni sa ludzmi :) .... taka jest i wcale mi jej nie szkoda. jego mi szkoda. serio. lubie chlopaka i zycze mu wszystkiego najlepszego

Gość heloiza999
frida- żartujesz? serio, taka z Ciebie harda babka? zaczynam Cię lubić...jaki masz staż małżeński?

:D ... a o ktorym z kolei mezu mowimy? .... z ostatnim najdluzszy :D tamci ze mna a ja z nimi dlugo nie wytrzymalam... niestety za mloda bylam :D

Gość heloiza999
tak się na tym wychodzi jak ludzie są za młodzi...ale ja pytam o tego najważaniejszego....tego głównego- jedynego- bo w końcu przyszedł rozum do głowy, czy nie?;-p

Gość heloiza999
ok, uciekam spać. ale jutro przeczytam;-) dobranoc

do czyjej glowy ? :) .... moj rozum jest w porzadku.... tak mysle;) a jesli chodzi o moje zycie.. to absolutnie niczego nie zaluje. zyje w rodzinie patchworkowej :) znam dzieci wczesniejsze i pozniejsze, znajome i kochanki... "moich mezczyzn" :) prawde mowiac... uwazam, ze zyjac w taki sposob ciagle sie rozwijam :) ... to moze wydawac sie dziwne... ale takie jest zycie... czlowiek sie cieszy z tego, ze nowa kolejna narzeczona pierwszego meza jest mlodsza od naszej wspolnej corki... nikomu to nie przeszkadza. corce o dziwo tez nie.... ze osobisty syn kolejnej partnerki drugiego meza osiaga sukcesy zawodowe... a wspolna corka zdrowo sie chowa... chyba przy takich relacjach nikt z nas niczego nie traci, a jedynie zyskuje :) a teraz dobranoc .... kolorowych snow - helojzo :) szukaj swego abelarda. a moze juz znalazlas?