Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

empatyczny do kwadratu

szuflandia

Polecane posty

niektorzy powiedza - to niesprawiedliwe, to krzywdzace, to pokazuje prostote, ograniczenia inni powiedza - to dowod na analityczne myslenie :-) x szufladki byly sa i beda, co wiecej, w niektorych przypadkach sa wrecz nieuniknione, smiesznie, ze ci sami ludzie, ktorzy powiedza - nie szufladkuj chetnie pogadaja o znakach zodiaku

Gość ___________O L O____________
...E...!

przeczytam co do szufladkowania - nie można stać się kimś zupełnie innym, nawet gdyby zaangażować w to całą swoją świadomość. więc nie ma w tym nic złego. pewnie może wręcz pomóc, bo czasem trzeba się zwyczajnie trochę z tą swoją naturą do istniejących warunków dopasować, a chyba lepiej świadomie niż we mgle :)

Wartałoby nie zaszufladkowywać.Co złego w tym? To że w szufladce jest duszno i śmierdzi lawendą na mole-może?:)

"nie ma potrzeby przeprowadzic sie nagle do innej szuflady" wiesz, można być zaszufladkowanym jako perpetuum szufladobile ;)

A tak serio,na ogół umieszczamy się w niewłaściwych szufladkach, to raz, a dwa,samo istnienie szufladki jest glupie.Bo człowiek jest istotą nieszablonową, przykładanie wpychanie do w jakieś sztuczne schematy jest bez sensu i szkodzi szufladkowanemu i szufladkującemu.

Jeśli to dolna szufladka i ma zacina się, to może byc to być bilet w jedną stronę ...

W różnorodności zdań, bogactwo ludzkiego umysłu.Ja uważam ze szablonowy nie jest.Ale załóżmy że by był, wtenczas szufladkowanie byłoby zupełnie dobrym pomysłem.

Ale załóżmy że by był, wtenczas szufladkowanie byłoby zupełnie dobrym pomysłem. x powiem inaczej, gdyby nie byl to nie byloby szufladkowania, nie byloby ksiazek w stylu "cos tam cos tam zolzy" :-)

"zabcie, wy macie truizm na drugie przeciez, powinno sie podobac " ­ do ciebie w kwestii truizmów jeszcze bardzo mi daleko, mistrzu internetowej pseudopsychologii :)