Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaayrflk

wyznam żee

Polecane posty

Gość jaaaayrflk

chciałam dodać to na gumtree, ale mi odrzuca, więc tu wrzucę :( więc chciałam wyznać,że swego czasu (w zeszłym roku) poznałam na gumtree świetnego faceta, a może właściwie bardziej pasuje określenie chłopaka, bo jest nieco powyżej 20-tki. I może nie była to bardzo intensywna znajomość (bo jakieś 3-4 nieregularne spotkania) to bardzo miło je wspominam, pomimo tego, że jak tak teraz na to patrzę, to na każdym była jakaś niezręczna i właściwie źle odebrana przez drugą osobę sytuacja. W każdym razie..chciałam tylko powiedzieć, że..jak tak teraz pomyślę, to mogłam to trochę inaczej rozegrać, w końcu raz się żyje, czyż nie? Ale i tak było warto się trochę w to zaangażować, już od pierwszego spotkania go polubiłam, przed nim spotkałam innego faceta w umówionym miejscu i myślałam, że może to właśnie on, ale na szczęście okazało się, że nie. Była to miła niespodzianka, bo ten wcześniejszy zdecydowanie nie był w moim typie :), to właściwie było całkiem zabawne. W każdym razie świetnie spędziliśmy każdą chwilę i niczego nie żałuję, może poza jednym, ale to nie ważne. Może nawet to czytasz teraz i pomyślisz o mnie? Dobra, szczerze mówiąc wątpię w to :) I nie, nie jest to w żadnym przypadku ogłoszenie matrymonialne, tylko takie moje mini-przemyślenia przy niedzielnym wieczorze :). Pozdrawiam Was wszystkich i odwagi!! Bo później będziecie tak smęcić jak ja! :) i tyle, nie chcę porad nie chcę nic. Ot tak mi się o nim wspomina :)

Gość polibudka88888
o, fajnie :) ja kiedyś na gumtree poznałam, ale fajną dziewczynę :) do dziś mamy jako taki kontakt ;) ale raczej rzadki