Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony pan xyz

Jak powiedzieć dziewczynie, że chcę się kochać?

Polecane posty

żeby sobie nie pomyslała, ze chodzi mi tylko o jedno, bo naprawdę ją kocham i jestesmy razem już ponad pół roku a znamy się jeszcze dłużej. Chciałbym jej okazać swoją miłość ale się boję. Co mi radzicie?

naprawdę mi zależy na tej kobiecie i nie chcę zrobi nic co by sie jej nie spodobało, dajcie jakieś rady, bo ja mam niby 30 lat ale przy niej czuję sie jak przedszkolak, ona taka mądra i zaradna, konserwatywna

Gość pomaranczlala
Proponuję "Chcę się kochać.".

Gość kalinka maja
Może nie musisz nic mówić, wystarczy, że się przytulisz, zaczniesz grę wstępna i zobaczysz jak na to zareaguje :)

Gość miłoszek tolkien
Jak bardzo jej pragniesz? Może ona ciebie też? działaj chłopie bo sobie pomysli ze jest z ciotą

Gość jezeli ja kochasz to daj
jej spokuj az do slubu

jezeli ja kochasz to daj jej spokuj az do slubu ale czemu tak?

Gość dcccwed
Nie mów, tylko działaj...wyczuj moment a potem delikatnie i powoli zacznij grę wstępną. Jak napotkasz opór, to odpuść i czekaj na lapszy dzień:)

Gość wyspa szczawiu
Kup pierścionek, kwiaty, poproś ją o rękę, weźcie ślub i noc poślubna jest twoja :-)

ale ja się boję ze ona się wkurzy

chcesz sie z nią kochać a boisz się przytulić? to może najpierw zaproś ją na randkę i uwiedź 🖐️

przytulam ją, całuję ale boję sie że jak posunę się dalej to będzie kwas a ją kocham

Gość jutro bedzie lepiej
a czemu uważasz , że będzie kwas? a możne ona czeka na twój ruch......

moźe czeka, w sumie to nie rozmawialem z nią o tym i nie wiem jak

Gość dcccwed
no to tak jak napisaliśmy, przytul pocałuj i uśmiechając się zadziornie przejedź palcem po krawędzi jej bluzki przy dekoldzie pytając czy chciałaby czegoś więcej.

i wszystko zwalac na faceta:D jesli ja przytulasz i całujesz to ona powinno odwzajemniać te czyny...tu chwyci tam zajdzie ..kobieta powinna tez pokazac ze chce a nie ze facet ma sam sie kapnac ze ona chce seksu ...po chuja takie domyslanie sie..nie ma nic gorszego niz wahania.. facetowi zalezy zeby było dobrze to wiadomo ze od tak za pierwszym razem nie weznie ja bo mu sie tak chce...no chyba ze to typ egoisty i ruchacza to wiadomo ze jest odwazny pomimo mozliwosci dostania w pysk

Gość jutro bedzie lepiej
ty masz 30 lat , a ona?

Gość Marta,23
opisz troche szczegolow...ILE ONA MA LAT? JAK DLUGO JESTESCIE PARA?CZY JUZ to robiliscie? czy ona jest dziewicą,czy miala wczesniej partnerow seksualnych? w jakim sensie wnioskujesz ze jest "konserwatywna"? czy sama kiedykolwiek zaczynala pieszczoty?:) jesli faktycznie jestescie parą to powinniniscie rozmawiac o wszsytkim....o swooch potrzebach i pożadaniu tez:) czego tu sie boisz? lepiej ja poprostu o to zapytac,niz miec wtope gdy ona odepchnie twoja gre wstepna....moze to byc duzy nietakt,moze sie zrazic... A JESLI JEST NADGORLIWĄ KATOLICZKĄ TO slowo mowione-PYTNIE, zrani ją mniej niz niecny niespodzziewny zamiarek:)

Ona ma 25 lat nie wiem czy jest dziewicą,czasami sama zaczyna pieszczoty bardziej niź ja nawet, jestśmy razem ponad pól roku i nie jest nadgorliwą katoliczka

Ja myślę, że powinieneś po prostu wykazać trochę inicjatywy, bo może jest tak, że ona jest grzeczna, bo się boi "co on sobie o mnie pomyśli", a Ty też się czaisz, żeby nie pomyślała, że Ci zależy tylko na seksie. Wydaje mi się, że w takim wieku, to już nie ma się co tak czaić;) Do dzieła;)