Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alis87

Pas do sukni ślubnej

Polecane posty

Witajcie, szukam eleganckiego i subtelnego pasa do sukni ślubnej w kolorze bieli naturalnej (jaśniutkie ecru), wyszywanego np. perełkami, kryształkami. Ciężko mi gdziekolwiek taki znaleźć, tak aby cena nie zbijała z tropu (w salonach od 400 zł w górę :( Będę wdzięczna za wszelkie rady. A może któraś z Was chciałaby taki pas sprzedać? Z góry dzięki za pomoc :) A.

Gość a-może
A może wyszyj go sama wtedy dowiesz się czemu kosztuje on 400zł :)

Rozumiem, że jest to swego rodzaju dzieło, ale wiadomo, że lepiej się człowiek czuje jak ma świadomość, że nie wydaje fortuny na akcesoria, które są tylko dodatkiem ;)

Gość cwscswescws
widziałam takie pasy na stronach z artystyczną biżuterią i niestety ceny oscylowały w granicach 350-400 zł wydaje mi się, że taniej to tylko używany kupisz

Gość bbbbkkijjikkk
Ja za kolczyki i bransoletke do slubu placilam 400 zl...

Dziękuję za poradę, rzeczywiście śliczne pasy robi ta dziewczyna! Muszę się temu bardziej przypatrzeć, fajna alternatywa dla tych drogich dodatków z salonu :)

Ja tez chcę pas ale to raczej będe juz w salonie cos kombinowac i mam nadzieje,ze mi nie krzykną strasznej ceny:D bo jeszcze sie zastanawiam czy jakis z kryształkami czy poprosty zwykły wkolorze