Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubięobrażalskich

Facet się obraził?!

Polecane posty

Ale nie jestem pewna. Ostatni kontakt mielismy tydzień temu i od tamtej pory się nie odzywa, w sumie nie kłóciliśmy się o nic, ale tak jakos nie dogadywaliśmy się te kilka dni temu za dobrze. On jest dosyć wrażliwy na swoim punkcie, wyszedł z pewną inicjatywą do mnie, trchę zawile i przez to ja ją niechcacy odrzuciłam, potem starałam sie to naprawić i niby wszystko ok było, ale on ciągle milczy. Chyba sie obraził, jest w sumie troche obrażalski. Tyle że ja nie czuję, żebym miała go za co przepraszać. Jak to naprawić?

Ale co chcesz naprawić? Jeśli facet jest obrażalski i stroi fochy, to odpuść sobie lub daj mu do zrozumienia, ze dorośli ludzie ze sobą rozmawiają.

Wcześniej raczej nie stroił fochów, sam powiedział, że bywa obrażalski, ja tego nie odczułam wcześniej od niego. No nie wiem, nie chcę kończyć tego wszystkiego z powodu głupiego nieporozumienia. Nie chciałam do niego się pierwsza odzywać, bo zazwyczaj to ja pierwsza piszę i czekam, żeby to on sie teraz odezwał, no ale w sytuacji, kiedy sie obraził, to pewnie się pierwszy nie odezwie tym bardziej. Dlatego rozważam już wyciagnięcie do niego ręki jako pierwsza, ale nie wiem, jak to wszystko załągodzić :(

Sprawa jest tylko pozornie trudna :) Jeśli zależy ci na tej znajomości, po prostu do niego zadzwoń i zaproponuj rozmowę na temat, który was poróżnił. Najprostsze rozwiązania są najlepsze. A potem... Potem możesz go ociupinkę zreformować w sprawie dąsów i fochów ;)

Gość a jak on ma na imię?
:P jakieś na M.??

Gość mężczyzna też ma uczucia
i skoro robisz mu "krzywde" to może nie chcieć się do Ciebie odzywać.

Gość nie znosze obrażalskich
niedojrzałych chłoptasi...to jest załosne i nie wyobrażam sobie spędzić życia z taką osobą