Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demoraliza

ciąża 3 tygodniowa i okres

Polecane posty

Gość demoraliza

Jestem w 3 tyg. ciąży wczoraj dostałam okres!? w przeddzień krwawień temp spadła teraz zaczyna znów znacznie rosnąć i wynosi 36,74. Testy nadal wychodzą pozytywnie.Ustąpiły mi bóle piersi, które miałam od owulacji. Byłam wczoraj w szpitalu i lekarz przepisał duphaston. Czy on pomoże? Krwawię nadal i boję się że to poronienie :( czy miałyście coś podobnego i udalo się Wam uratować ciąże? Możliwe, że dopiero teraz była pełna implantacja? Gdyby nie te pozytywne testy to bym odpuściła, ale one nadal wychodzą pozytywne......

W pierwszej ciąży zaczęłam mocno krwawić w 7 tc. Pojechaliśmy do szpitala, lekarz zrobił usg, serduszko bilo więc przepisał mi luteinę i duphaston i dostałam nakaz leżenia. Dziś córka ma już ponad dwa latka. Wszystko dobrze się skończyło a też myślałam, że już po wszystkim.

nie chcę Cie martwić, ale poziom hormonów może być po prostu taki wysoki, ze oznacza testy jako pozytywne. Słuchaj ale tak z innej strony: czy byłaś u lekarza z tym krwawieniem? Ja w ciąży również krwawiłam, i myślałam że to okres, a jednak potem okazało się, że byłam w ciąży i było wszystko ok.

Gość demoraliza
byłam w szpitalu wczoraj. zrobili mi usg i nic nie było widać powiedziała że może za wcześnie bo to byłby teraz dopiero 3/4 tydzień :( napisała na karcie, że pęcherzyka ciążowego brak a endometrium 7mm . Zakrwawiłam wszystko tak ze mnie się lało ale stwierdziła, że to i tak mało krwi. Nie wiem ... dzisiaj idę zrobił betę jak będzie rosła to niby będzie ok......

Gość dsaaaaaaaa
to bardzo wczesnie testy wykryly ci ciaze. musialas chyba zrobic z tydzien po stosunku?

Gość demoraliza
skrzepy lekkie są ale mniej niż jak zazwyczaj miałam w czasie @

Gość demoraliza
tak, robiłam wcześnie II kreska pokazała się 8 dnia po owulacji. 10 dnia po owulacji maiałam betę powyżej 18, czyli malutko (2 dni przed przypadającą miesiączką)

Gość Już tej ciąży pewnie
nie ma a po poronieniu testy nadal bedą wychodziły pozytywne jeszcze przez jakiś czas. Krwawienie ze skrzepami w tak wczesniej ciąży nic dobrego nie zwiastują.