Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca suplementu

JAKI SUPLEMENT DIETY POMÓGŁ WAM ZRZUCIĆ ZBĘDNE KG?

Polecane posty

JAK W TAMACIE. TERAZ JEST SZEROKO REKLAMOWANA : MINILINIA, ALLI, CHROM, LINEA, ACAI JAGODY, ETC. kTÓRY BRALIŚCIE, KTÓRY POLECACIE? ILE KG ZGUBILIŚCIE PRZY BRANIU SUPLEMENTU, DIECIE I ĆWICZENIACH? :)

Gość tak trzeba wpisac
nie brałam zadnych suplementow, tylko dieta ale nie jakas rygorystyczna i ćwiczenia, a... na początku błonnik brałam, ale bardzo krotko:)

Gość bezimienna26
MŻ i schudniesz

Gość Suplement MŻ
:D

Gość ojej ojej no poważnie
a póxniej rpzestaniesz brac te suplementy i efeky jojo gwarantowany.

Gość ,.,.,.,
.

Gość jak dieta i cwiczenia to nie
trzeba zadnych sztucznych suplementow

przecież pisze o diecie - zdrowe odzywianie i małe porcje 5x dziennie, codziennie ćwiczę min. 0,5gidz, ale pytam o suplement, który pomógłby szybciej schudnąć. Te laski co pisały z MŻ ... czytajcie ze zrozumieniem, bo żenuła

Gość ojej ojej no poważnie
żenuła to Ty jesteś autorko

bo grzecznie zapytałam? a posypały się ironiczne odpowiedzi? :O nie masz nic do powiedzenia to nie odpowiadaj

Gość buyuuuuuy
suplementy sa cudownie wymyślone, żeby zarobić na tym co się sprzeda, bo prawie każda kobiet marzy o szczupłej figurze, chyba że ma taką naturalnie bez wyrzeczeń. Próbowałam L-karnityny i ćwiczyłam, chrom też, wyciągi z ananasów, Bio C.L.A. i wiesz co? Rozwaliłam sobie przewód pokarmowy to wszystko, jeśli chudłam to tylko dlatego że przy tabletach miałam motywacje do ćwiczeń, żeby efekt nie poszedł na marne. Dopiero jak zmieniałam dietę na zdrowszą i zaczęłam regularnie ruszać się, to waga sama zaczęła spadać bez cudownych proszków.

Gość bleblebluła
simpliq, schudłam 15 kg, ale nie wiem, czy nie przypłaciłam tego problemami z wątrobą, bo teraz często mnie boli efektu jojo nie mam

Thermo speed extreme,do tego dieta wysokobiałkowa,zero slodyczy,sokow itp i codziennie godzina na silowni-trening nie tylko rowerek bieznia itp ale takze silowy-biceps,triceps,posladki,uda(trening silowy przy spalaczu tluszczu spala go a nie buduje mase miesniowa wiec nie "przypakujesz" :) )efekty rewelacyjne.

eM90 ile schudłaś i w jakim czasie przy tym suplemencie?

Gość ja tez bralam rowne suplementy
i niestety ale zaden na mnie nie dzialal. l-karnityna, chrom itp wielkie GOWNO! Dopiero jak zaczelam diete ( 5x jedzenie na dzien, woda, cwiczenia to dopeiro zaczelam chudnac) Osobiscie w zadne suplementy nie wierze.

Gość Aleksandrrr
Mi pomogła slimcea. Nie podjadałam, nie byłam ospała, chudłam szybko, więc dodawało mi to motywacji. Środek naturalny, stosunkowo tanii. Oczywiście po za tym trening, trening, trening...

Gość Jola1568B
Jesli chodzi o suplementy diety, to jest ich wiele i trzeba uważać, ja zaopatrywałam się w MiniLinię . Oczywiście spotkałam się z falą krytyki, że to nie działa, że jestem leniwa, itd. Zaczęłam zamawiać tabletki w drogerii internetowej żyj zdrowo. Produkt pomógł mi pozbyć się nadmiernych kilogramów. Oczywiście modelką jeszcze nie jestem, nie oszukujmy się, sam preparat cudów nie zdziała, trzeba się ruszać do tego :) , ale efekty widać :) Wcześniej ćwiczyłam i stosowałam dietę, co jakieś tam efekty oczywiście dawało, ale z pomocą MiniLini jest mi łatwiej. A jeśli chodzi o efekt yoyo, to... bez względu na branie jakiś suplementów diety czy też nie jak ktoś już schudnie, a później znów będzie się objadać i przestanie ruszać, to zawsze przytyje i suplementy nic nie mają tu do rzeczy. Suplementy wspomagają odchudzanie, a nie odchudzają nas.