Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehe ale tekst

tekst mojej babci - myślałam, że padnę...

Polecane posty

Gość hehe ale tekst

moja babcia ma ponad 80 lat. Zawsze była taka "światowa", mówiła co mysli itp itd. Wczoraj z mężem ją odwiedzilismy a babcia nam opowiada " wczoraj w nocy nie mogłam zasnąc więc włączyłam tv i leciał taki film. Na początku spokojny, ale później ona jemu brała małego! do buzi. za moich czasów tego nie było. A wy tak robicie?" hehe :D zgodnie z prawda odpowiedziałam, że tak na co babcia zaczęła zadawac pytania co i jak hehe mam super babcie :)

Gość moja babcia kiedys sie pytala
kiedy w końcu prawnuki będzie miała. Ja na to, że najwcześniej 9 miesięcy po moim slubie. A ona na to " to jeszcze tego nie robicie? ja Twojego ojca urodziłam 2 miesiące po slubie, wszystkim mowiłam, że to wcześniak" hehe

Gość bo padnę
dobre:)

Gość ja juz nie pamietam wyniku
haha, niezle macie babcie toz to cud medycyny, wczesniak urodzony w drugim miesiacu ciazy :P

Gość bbjhhguhjjhjhj
Dawajcie jeszcze jakies historie z babciami;;D

Gość hahahah odjazdowe
Macie babcie :D

Gość pracowałam kiedys w DPSie
jako opiekunka . I jedna kochana babcia mówi do mnie " Marysia a wiesz co wczoraj w tv mówili. Mężczyzna mówi do kobiety " żebys wiedział jak mnie swędzi przedział, a ona "a żebys Ty wiedziała jak mnie swędzi pała"" hehe i tak sie przy tym śmiała :)

Gość pracowałam kiedys w DPSie
i ta sama kobieta gdy ja i jeszcze jedna opiekunka rozmawiałyśmy zmieniając pościel w jej pokoju ... kolezanka zaczeła się śmiac i mówi " jaja jak berety" a ta babcia na to " co? to jak on chodził a takimi jajami?" uwielbiałam ją była super :)

Ja dla odmiany powiem o moim dziadku świętej pamięci :). Miał prawie 90 lat, i kiedyś siedzieliśmy w gościach u niego i babci. I nagle zaczął narzekać że go zęby bolą, a ktoś zapytał dlaczego? A on: bo chyba za dużo minetek robiłem :D.

mój dzadek wziął mnie na poważną rozmowę przed ślubem i pyta: "i co, dobry ten twój A. jest? Sprawdza się? Bo wiesz, zaręczyny to taka umowa próbna, jak mu po ślubie dasz na czas nieokreślony to z wypowiedzeniem potem będziesz mieć już ciężej" :D Dziadek kierownik, stary wyga :D

Gość knsldgvcnlfcg
jesooo jak ja kocham takich starszych ludzi :D Cudowni są... Dziadek od minetek mnie rozbawił do łez :D