Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chinka cikuciku Chinka

Bol nie z tej ziemni. Pomocy

Polecane posty

Kurcze dziewczyny wczoraj skończył mi sie okres, kochaliśmy sie z mężem wczoraj wiwczorem. A teraz mnie taki bol prawego jajnika złapał Ze sie z bólu trzese. Co to jest? Ciążę wykluczam. Pierwszy raz tak mam.

Gość a nie jest to wyrostek?
??

Nie, często mnie lekko pobolewal, ale teraz to masakra taki bol. Co ten bol oznacza? Zawsze 2 tyg po terminie okresu miałam taki bol.

Gość ksjsjjsjdjd
ja w tym cyklu miałam bardzo silny ból owulacyjny, ale po lewej stronie w 12 dniu cyklu a cykle mam 26-27 dni, i właśnie się też zastanawiam czy to jest normalne, bo zbyt mocno czy tak wam się zdarzało a jeżeli chodzi o ciebie to chyba na owu zawcześnie bo piszesz że ból był po okresie

Nie strasznie mnie nawet. Już przestało boleć. Ni okres dostałam 18 a dziś ten bol. Chyba czas do gina sie umówić.

Gość pracowałam kiedys w DPSie
jak mnie dorwał taki bol po stosunku to 2,5 tyg później okaząło się, że jestem w ciąży

Gość mama dwóch dziewczynek
idź do ginekologa i zrób usg, może tak się objawiać torbiel na jajniku.

Gość Chinka cikuciku chinka
Właśnie skończyłam rozmawiac z moim ginem. I moze mnie przyjąć dopiero po świętach.

to tylko gdybanie co może byc idz do lekarza jak bardzo boli i nie dajesz rady to na pogotowie o byc może coś poważnego

Gość Chinka cikuciku chinka
Potwór z bagien nie wiem jak to jest u ciebie, ale u mnie to trzeba najpierw zadzwonić i sie umówić na konkretna datę i godzinę, to ze ty nie musisz to fajnie.

Gość rek hfjdbddfdf
Równie dobrze mogło Ci się przyplątać zapalenie przydatków. Jak ból nie przejdzie to powinnaś na pogotowie jechać...

Na pogotowie :D dobre mi sobie, możesz próbować ale obstawiam, że Cie odeślą do jakiejś przychodni. Mówisz, że ból przestał ? ja radzę umówić się do gina jak u swojego nie możesz to próbuj u innego niech zbada Cię :) my kobiety czasem mamy takie bóle.. po prostu .. Ale czasem może być to skutek jakiegoś paskudztwa np właśnie torbieli na jajniku .. ;/ ja już 2 razy miałam tą przypadłość ;/