Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana:((

Chyba ktoś mnie przeklął.

Polecane posty

Witam,chciałabym sie podzielic z Wami moim problemem ,może się znajdzie wśród Was ktoś kto będzie mi mógł coś poradzić. Od początku tego roku wszystko wali mi się na głowę, począwszy od kwesti materialnej na zdrowiu kończąc. Około miesiąca temu dostałam strasznego łupieżu, po czym zaczely mi sie robić straszliwe kołtuny .Po umyciu głowy z ledwością je rozczesywalam i po chwili znowu byly. Z dnia na dzien konce moich wlosow zamienily sie w jakieś strzepy. Moj stan psychiczny jest bardzo zly,nic mi sie nie chce,nie jestem w stanie nic robic,najchetniej przelezalabym cale dnie w lozku ale musze wykonywac swoje obowiazki... Zaczelam miewać straszne koszmary. Kłade sie na łózku i czuje jak cos zaczyna mnie przygniatac,duszę się , to coś kładzie się na mnie,próbuje to zepchnac krzycze ale nic to nie daje . Jestem bezwladna,nie moge sie ruszyc, po przebudzeniu wpadam w paranoje,bo caly ten sen jest tak rzeczywisty. Zawsze toczy sie dokladnie w tym miejscu w ktorym zasypiam,niezaleznie czy spie u siebie na lozku czy tez gdzie indziej. Co najgorsze,to cos mnie wykorzystuje... Myslicie ze ktos mnie przeklal? Czy po prostu to jakiś zbieg okoliczności?

nikt sie nie wypowie?:(

Gość wdwwwfww
hej mam podbnie wlasnie od stycznia 2013 :( tez uwazam ze jakies zle oko mna zawladnelo :(

tzn? Co dzieje sie u Ciebie?

Gość wdwwwfww
a ciagle przesladuje mnie jakis pech, ciagle dochodza nowe choroby, jestem slaba jakby ktos mi energie zabieral... w pracy zle.. a najlepsze jest to ze mam ciotke i kolezanke ktore ciagle powtarzaja jaka to jestem ladna jak to mi dobrze zycza ;/;/;/;/ a jak tak jak bylam moze i ladna, ale napewno szczupla to nagle zachorowalam na tarczyce, na policystycznme zespol jajnikow, zaczelam tyc zle sie czuc porazka :(

dziwnie to wygląda, moze faktycznie ktoś w tym maczał palce..

o matko,mowily tak a pewnie zadzrosne jak nie wiem;/ mogly Cie zauroczyc w jakis sposob.Nigdy nie wierzylam w takie rzeczy ale zaczynam powoli wierzyc. Slyszalam o takim zielu ostrozenia, podobniez jak sie w nim wykapie i w wodzie pojawia sie takie farfocle (klebki jakby wlosow) tzn ze ktos przeklal. Niestety nigdzie go nie moge spotkac,kiedys mowilo sie na nie "czarcie ziolo" czy jakos tak

Gość wdwwwfww
taak zatroskana ja sie w tym juz kapalam... syfu bylo mnostwo, ale ja nie wiem czy to prawda, czy to ziele tak ma poprostu, ja to chyba w necie zamowilam. naprawde tak sie zaczelo ze mna dziac, moja mam twierdzi, ze sa takie osoby ktore maja wlasnie te zle oko. mialam nawet moment, ze chcialam isc z tym do jakiejs wrozki ktora odgania zle moce, bo nie wiem jak samemu to zrobic :(

Gość 2ghwaqtr
To zwyczajny paraliż senny - mnóstwo ludzi tego doświadcza, zbiegło się to z problemami z włosami i "przekleństwo" gotowe :D To ZDECYDOWANIE za mało czynników świadczących o jakiś nadnaturalnych sprawach

Gość gdfgdf
jeśli potrzebujesz pomocy wejdź na ezoforum.pl - tam znajdziesz odpowiedzi na twoje pytania. dziwnie to wygląda.. zadaj tam pytanie, ktoś na pewno ci pomoże.:)

no dokladnie, z tymi oczami to prawdA. Wrozka moglaby zrobic jakis odczyn,moze sie udaj jak masz mozliwosc.

Gość wdwwwfww
wiesz cfo mam, ale za bardzo w nie nie wierze i kasy mi szkoda, ale powiem Ci ze tak jak nigdy nie wierzylam w takie rzeczy tak teraz wierze, ta "zyzcliwa" kolezanka ciagle tez mowila o moim facecie jaki to fajny, jak mi zazdrosci itd i wyobraz sobie, ze on tez co chwile ma jakies klopoty, np juz dwa razy mielsimy wyruszyc na wspolny weekend, raz zepsulo sie auto ok prypadek, ale za 2 razem dzien przed wyjazdem wylecial nam dzik zniszczyl cala maske i znowu dupa ;/;/;/ czasem tez mam ochote na te krowy rzucic takie zle oko

a mialas do czynienia z jakims okultysta itd?? kiedys dziewczyna pisala na innym forum ze zadawala sie z taka osoba przez dlugi czas, rozstali sie w burzy i zaczely sie dziac dziwne rzeczy, ale serio to bylo straszne co ona pisała, ktos tam jej cos poradzil i dał namiary, tyle ze szukam i temat chyba skasowany :(

Gość Lepiej iść do KOsciola
Na specjalną mszę na której zrzucają klątwy i odganiaja zle duchy.

naprawde ta kolezanka cos czaruje, wszytsko przez zazdrosc,moze robi to nieswiadomie... albo swiadomie. Moze ogranicz z nia kontakty? Dzieki maua,ze chcialas pomoc. Moze faktycznie cos taka masz by pomogla,ja juz nie wiem...:(

wiesz co? lepiej nie zyczyc nikomu zle bo potem obroci sie przeciwko Tobie dla mnie jest nienormane to

oprocz tego co wymienilam mam jeszcze mnostwo innych problemow,o wiele powazniejszych, ktore po prostu nagromadzily sie w przeciagu ostatnich 3 miesiecy, nigdy w zyciu nie mialam tyle zmartwien co teraz ale w sumie nawet nie wiem kto moglby mi zle zyczyc

Gość wdwwwfww
no u mnie etz jest zle... ograniczylam kontakty jak najbardziej, boje sie jej ;/;/;/;/ moze wlasnie ktos by dal namiary na kogos kto sie tym zajmuje?

Gość takaak2323
faktycznie dziwna sprawa...

Gość gość
Szukam pomocy mnie chyba tez ktos przeklol

Gość gość
Ludzie! Czy wyście na głowy poupadalisię ? Jakie przekleństwa? ! Jakie uroki!? Mieszkacie na wsi, pracujecie ponad siły czemu mi to się przytrafiło? No i do tego jeszcze łupież, no faktycznie koniec świata . Sadzicie ze jedyna pomoc to zapłacić 1500zł a gwarancja szczesliwego zycia jest modlitwa.Co za bzdury . Nie zrozumcie mnie źle, jestem osobą wierząca i straciłem 3 miesięczna córeczkę. Naprawdę sądzicie ze to z powodu babki która na mnie kleła bo porostu była źle wychowana? Codziennie spotykacie ludzi którzy szerokim łukiem omijają kościół a Boże Narodzenie traktują jako kolejna okazję żeby się napić. I wiecie co? Maja fortuny zdrowa rodzinę i świetne prace . Niejeden codzień im zlożeczy a oni nadal świecą sukcesy i maja w nosie ze ktoś źle się o nich wyraża. Przestańcie uzalac się nad sobą i zrozumcie ze życie jest porostu niesprawiedliwe.

Gość gość
Mocą swojej wolnej decyzji oczyszczam swoją przestrzeń z wszelkich energetycznych pasożytów: wypraszam z mego pola wszelkie byty, istoty i technologie. Zrywam i anuluję wszelkie umowy, kontrakty, śluby, przyrzeczenia, obietnice, zobowiązania, więzi, jakie kiedykolwiek, z kimkolwiek, w którymkolwiek z żywotów, w jakimkolwiek stanie świadomości podjęłam.