Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Mama jAa

ust ojcostwa alimenty

Polecane posty

Gość Młoda Mama jAa

Witam złożyłam pozew o ustalenie ojcostwa, alimenty oraz ogr. władzy > rodzicielskiej. Córka ma 2 lata, ze strony ojca do dziś nie ma żadnego > zainteresowania. Nie pracuję, mieszkam z nowym partnerem u jego rodziców, > mamy syna a córka jak na razie przebywa u moich rodziców, gdyż pomagają mi w > jej wychowaniu. Zwracam się z pytaniem jak będzie to wyglądać w oczach > sędzi, czy mogą odebrać mi prawa nad córką?jakie pytania moga pasc? czy mowic o tym ze corka jest u mamy?

Gość miminkakakosajsoddas
a po co ci to? a nowy partner nie wolalby zeby dziecko bylo jego na papierku?

Gość Młoda Mama jAa
No własnie tak ale w tgym momencie trace mozliwosc pozyskania alimentow,a robie to dla dziecka ktore pozniej bedzie mialo jakis przydatny grosz na swoje potrzeby/

ale jak to ?? ty u chłopa i tworzycie cudowną rodzinkę a starsza córka u dziadków ?? NIe rozumie tego

Gość Młoda Mama jAa
Mama mi dopomaga gdyz młodszy syn jest trudny do wychowania ps ledwo stoje na nogach i tez ledwno czasem widze na oczy gdyz jest tak zywy wszedzie go pelno daje popalic .

Gość sandraczyk
A ile ty masz lat? Czemu dopiero teraz chcesz iść do sądu po alimenty i ustalanie ojcostwa? takie sprawy się załatwia zaraz po urodzeniu dziecka zazwyczaj, co się działo przez 2 lata? ojciec nie uznał i nic nie płacił? dziwna sytuacja... Jak można dać jedno dziecko do matki a z drugim tworzyć rodzinę, co z ciebie za matka? takie wrażenie robisz jakby ci zależało na byciu z tym facetem i jego dzieckiem a córka w odstawkę...

Gość autorka uciekła
zbyt niewygodne pytania zadałyście hehe chyba jej wstyd

Gość mloda mama ja
Nie jest mi wstyd gdyz wiem co robie tutaj gdzie jestem sa powazne problemy rodzinne Miesxkam w domu w ktorym pomiata nami facet kryminalista corki ojciec sie nie interesuje a nie chce jej bardziej krzywdzic biorac ja tutaj Gdyz codziennie sa awantury.Za duzo do tlumaczenie pozatym nie bede sie zwierzac obcym osobom co i jak .Co kogo obchodzi ile mam lat moze zapytacie o imie i nazwisko oraz adres?wypraszam sobie to moja sprawa .Zadalam pytanie i nie wyczekuje glupich pytan opinii oraz obelg tylko sensownej odpowiedzi.

Gość mloda mama ja
I nie ucieklam=/Nie siedze caly dzien na internecie gdyz nie mam na to czasu!codzien od rana do wieczora jestem ze synen u corki wiec poswiecam cala swoja uwage obojgu.zamieszkalabym u mamy lecz nie ma tu tak wygodnych warunkow by pomiescic tyle osob pozatym mama chce miec wnuczke przy sobie gdyz wie ze u niej jest jej Lepiej niz tam gdzie mieszkam.