Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosione kobiety

owłosione kobiety - bleeeeeeeee

Polecane posty

Gość owłosione kobiety

nie mówię tu o chorobach związanych z nadmiernym owłosieniem. Sama miałam przez długi czas taki problem po maściach ze steroidami. Ale byłam wczoraj na basenie i była babka w bikini. Nie dało sie nie zauważyć! odstającej puszczy w majtkach i włosach w okolicach bikini...nogi tez jakies z kilkudniowym zarostem. No jak idzie się na basen to można sie ogolic prawda? Może wredna jestem, każdy może sobie robić co chce ale dla mnie to takie troche nie dbanie o siebie. Może w Japonii owłosienie łonowe jest bardzo modne, ale jakbym była facetem i miała sie przedzierac przez taka puszczę to by mi sie odechciało seksu. W pracy tez mam taka koleżankę. Latem nosi bluzki na ramiaczkach a pod pachami czarne długie włochy! no nie wiem ale dla mnie to cos strasznego. Jak ktoś nie chce depilowac miejsc intymnych to ok, ale żeby pachy mieć takie zapuszczone itp? aha i do tych, ktore mi napiszą, że te które golą sobie owłosienie łonowe na zero sa bardziej narażone na infekcje itp powiem, że tylko raz w wieku 15 lat miałam grzybice po kąpieli w jeziorze. Poza tym żadnych infekcji.

Gość kręcikulka
Ale hooy cię obchodzą inne kobiety :P

Gość heh he yupi ye
"po kąpielki w jeziorze" hahah dobre a skąd ta pewnośc , może od wsadów brudasów w młodym wieku

Gość to se popisałaś
infekcję to Ty masz WIELKĄ , ale w mózgu

Gość depilacja pach nóg i miejsc
intymnych to zwyczajna moda a jedni podążają za moda a inni nie. To nie ma nic a nic wspólnego z higieną. To tak jakby napisać ze trzeba mieć głowe wygoloną na łyso bo inaczej to jest niehigienicznie.

Gość owłosione kobiety
bo ja musze na to patrzeć! aż mi się niedobrze robi...no np. ta kolezanka z pracy. Rozmawia ze mną opierając ręce o biodra i pod jej pachami widze czarne włosy. A do pach jej sięgam bo ona ma 180 cm a ja 160 cm.

Gość to se popisałaś
powyżej wypowiedź - nic dodac nic ująć ale Autorka to ma infekcje mózgu

Gość ale temat no cóż w szkole nudn
a kto Ci każe patrzec zamknij oczy tępa dzido :)

Gość co tu tyle zbulwersowanych
kobiet? Tez sie pewnie nie golicie...

Gość co tu tyle zbulwersowanych
niestety pełno jest kobiet, które o siebie nie dbają! Póxniej, że tyle zdrad jest, albo że facet nie chce z wami sypiać

Gość znacie to powiedzenie
uderz w stół a nożyce same sie odezwą.

Gość kręcikulka
A może twoja koleżanka nie chce patrzeć na twoja gębę a musi! I co?

Gość przeczytałam te komentarze
i sie zastanawiam dlaczego sie tak bulwersujecie i wyzywacie autorkę? to tak jak było w temacie o dbaniu o siebie. Tez sie nie depilujecie w ogóle czy co?

Gość heheheheheh:)
co za czasy żeby kobietę interesowało czy inne kobiety maja ogolone cipki :) hehe

Gość kręcikulka
Mnie jedynie bulwersuje postawa autorki. Ja nikomu w majtki ani pod pachy nie zaglądam. Każdy ma prawo golić się na zero, albo przycinać, albo tworzyć fryzury, albo być naturalnym, w końcu każdy jest wolny :D Na szczęście to autorka ma problem, a nie owłosione kobiety

Gość ,,,,,,,,,
..

Gość depilujcie pachy nie tylko kob
Jak dla mnie owłosione upocone pachy są obrzydliwe i to nie tylko u kobiet bo u facetów też. Okolice intymne to już indywidualna sprawa.

Gość golenie nie ma nic wspolnego
z dbaniem o siebie a tym bardziej z higiena, to wyłacznie moda.

Gość Han k o do
Mnie tez to obrzydza, a najgorsze jest to ze one sie z tym obnosza. Kurde jak nie chcecie sie golic to nie, ale ubierajcie bluzki z długimi rekawami. A na basen ubierajcie bokserki.

Gość bubuuuuuuu
a ja tam uwazam ze jak ktos nie chce sie golic i miec tu i owdzie wlosy to prosze bardzo ale powinno sie przynajmniej dbac bardzo o higienę zeby nie smierdziec i inni ludzie zeby nie musieli tego znosic,a co do tego ze ktos chodzi w takich koszulkach ze widac wlosy czy majtkach to tez uwazam ze powinno to byc jakos bardziej zakryte bo nie kazdy chce to ogladac.to nie jest tak ze sie ludzie specjalnie gapia no ale sory po prostu czasem sie rzuci takie cos w oczy i ludzi to zniesmacza:P ,a znowu inni w ogole nie przywiazuja do tego zadnej wagi.ile ludzi na ziemi tyle roznych pogladow na ten temat i tak na prawde mozna sie w nieskonczonosc wykłocać.